Νέα λύση Ασφάλειας Προνομιακής Πρόσβασης “as-a-Service” από την CyberArk

Η CyberArk, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του CyberArk Privilege Cloud, μιας νέας as-a-service λύσης ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης.

Σύμφωνα με το Κέντρο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (Center for Internet Security), ο έλεγχος της χρήσης διοικητικών προνομίων είναι ένα από τα πέντε βασικά CIS Controls, που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης ως προτεραιότητα για την προστασία οργανισμών και δεδομένων από εσωτερικές απειλές και εξωτερικές επιθέσεις.
Για οργανισμούς που δεν έχουν ακόμη υιοθετήσει κάποια λύση ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης ή εκείνους που έχουν περιορισμένους πόρους για την πληροφορική και μικρούς προϋπολογισμούς για την ασφάλεια, μια προσφορά “as-a-service” είναι εξαιρετικά ελκυστική, δεδομένου ότι επιτρέπει στους οργανισμούς και στις εταιρείες να ξεκινήσουν γρήγορα.

“Η συνεχής καινοτομία που προσφέρει την ταχύτερη δυνατή μείωση των κινδύνων για τους πελάτες μας αποτελεί προτεραιότητα για την CyberArk”, δήλωσε ο Roy Adar, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τμήματος Product Management, της CyberArk. “Η λύση CyberArk Privilege Cloud ενισχύει αυτή τη δέσμευση της CyberArk επιτρέποντας στους οργανισμούς να στρέψουν τόσο “dedicated πόρους” όσο και τη προσοχή τους στην άμβλυνση των κινδύνων προνομιακής πρόσβασης μειώνοντας παράλληλα την ανάγκη να λειτουργούν και να αναπτύσσουν οι ίδιοι τις υποκείμενες τεχνολογίες”.

Με ευέλικτη, βασισμένη στις συνδρομές, τιμολόγηση, η λύση CyberArk Privilege Cloud παρέχει μία απλοποιημένη διαδικασία ασφαλούς αποθήκευσης, εναλλαγής και απομόνωσης διαπιστευτηρίων, παρακολούθησης online συνεδριών καθώς και γρήγορης παράδοσης μίας μετρήσιμης λύσης μετριασμού των κινδύνων στην επιχείρηση. Ενώ η αγορά των λύσεων ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης σήμερα κατευθύνεται κυρίως από on-remise εγκαταστάσεις, η CyberArk μπορεί τώρα να προσφέρει στους οργανισμούς μια ευέλικτη εναλλακτική λύση για να κλιμακώνουν τα προγράμματα ασφάλειας προνομιακών λογαριασμών τους όσο αναπτύσσεται η επιχείρησή τους, χωρίς να είναι απαραίτητο να διαχειρίζονται και την υποκείμενη υποδομή ή τεχνολογία που απαιτείται.

Με τα προϊόντα CyberArk Privilege Cloud και CyberArk Endpoint Privilege Manager, η CyberArk προσφέρει τώρα στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με προνομιούχους λογαριασμούς σε ένα μοντέλο υπηρεσιών για τους on-premises πόρους αλλά και για εκείνους στο σύννεφο.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.