XG Firewall v17.1. Ρίξτε φως στις “σκιές” της ασφάλειας ΙΤ του οργανισμού σας

Έφτασε το XG Firewall v17.1 και έρχεται με την ορατότητα που θέλατε στις σκοτεινές γωνιές του δικτύου σας, μαζί με ορισμένα κορυφαία χαρακτηριστικά που ζητήσατε.

Τι νέο περιλαμβάνει;

Το νέο widget Cloud Application Visibility παρέχει ορατότητα με-μια-ματιά στο που πηγαίνουν τα δεδομένα σας στο σύννεφο (cloud).

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μετατρέπει επί της ουσίας το XG Firewall σε Cloud Application Security Broker (CASB) για να σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε και να ανακαλύψετε γρήγορα το “shadow IT” των εφαρμογών cloud στον οργανισμό σας, να σας ειδοποιήσει στην περίπτωση μη εγκεκριμένης ή μη επιθυμητής συμπεριφοράς παρέχοντας παράλληλα και έλεγχο εφαρμογής ώστε να είστε σε θέση να τα ελέγξετε όλα με μόνο μερικά κλικ.

Δείτε τον εντοπισμό «shadow IT» στην πράξη στο παρακάτω βίντεο, καθώς και άλλα νέα χαρακτηριστικά του XG Firewall v17.1.

Για να ρίξετε μία βαθύτερη ματιά στα νέα χαρακτηριστικά και στις βελτιστοποιήσεις στην έκδοση v17.1 δείτε τη γνωσιακή βάση του XG Firewall ή κατεβάστε την λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά στην έκδοση XG Firewall v17.1.

Πώς να το αποκτήσετε

Η πλέον σύγχρονη έκδοση του XG Firewall είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αναβαθμίσει άμεσα μέσω του MySophos (δείτε το βίντεο «Getting Started» για να μάθετε πώς να κατεβάσετε και να εφαρμόσετε το τελευταίο firmware).

Εναλλακτικά, θα διανεμηθεί αυτόματα σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε όλα τα firewalls, οπότε να έχετε το νου σας για τυχόν ειδοποιήσεις στην κονσόλα διαχείρισης του XG Firewall σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρον το XG Firewall

Ως πρόσθετη βοήθεια και για να εκμεταλλευτείτε όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, η Sophos λανσάρισε δύο νέες ιστοσελίδες, την XG Firewall Support Page και την XG Firewall How-to Library. Με περιεχόμενο για όσους ξεκινούν με το XG Firewall αλλά για επαγγελματίες, οι συγκεκριμένες σελίδες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υποστήριξη σε όλους τους χρήστες.

Αν ασχολείστε για πρώτη φορά με το XG Firewall, και θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να το δοκιμάσετε ή να δείτε κάποιο demo ή θέλετε να μάθετε τιμές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Sophos.com/xgfirewall.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.