Η CyberArk για ακόμη μία φορά κέρδισε το Homeland Security Award των Government Security News (GSN)

Η CyberArk, παγκόσμια ηγέτιδα στην ασφάλεια προνομιακών λογαριασμών ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισε το Homeland Security Award από τα Government Security News (GSN). Η λύση ασφαλείας προνομιακών λογαριασμών της CyberArk (Privileged Security Solution) ήταν ο πλατινένιος νικητής στη κατηγορία “Best Physical Logical Privileged Access Management Solutions” και ο χρυσός νικητής στη κατηγορία ” Best Identity Management Platform”.

“Η CyberArk διαθέτει τη πλέον ολοκληρωμένη λύση αντιμετώπισης των πολύπλοκων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι κυβερνητικές υπηρεσίες στους τομείς της ασφάλειας και της συμμόρφωσης καθώς και τα διάφορα κυβερνητικά γραφεία και τομείς κρίσιμων υποδομών” δήλωσε ο Kevin Corbett, Διευθυντής του τμήματος U.S Federal Business της CyberArk. “Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν περαιτέρω ότι η CyberArk πρωτοστατεί στη βιομηχανία και καθορίζει τα πρότυπα για καινοτόμες λύσεις ασφάλειας προνομιακών λογαριασμών. Έχουμε τη τιμή να είμαστε για άλλη μια φορά οι νικητές του GSN Homeland Security Award”.

Μόνο η CyberArk δίνει τη δυνατότητα στις κυβερνητικές υπηρεσίες να εξαλείψουν τις πιο προηγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο, οι οποίες ξεκινούν από εξωτερικούς επιτιθέμενους και κακόβουλους εμπιστευτικούς ή από το εσωτερικό. Οι υπηρεσίες με τη CyberArk μπορούν να εντοπίζουν τα υπάρχοντα προνομιακά διαπιστευτήρια στα δίκτυα τους, και να διασφαλίσουν ότι τα εν λόγω διαπιστευτήρια είναι κλειδωμένα και ασφαλή χρησιμοποιώντας συνεχή παρακολούθηση για την ανίχνευση ανώμαλης συμπεριφοράς στις αρχές του κύκλου μίας επίθεσης με στόχο τον μετριασμό ή την αποφυγή ζημιάς.

Επιπλέον, καθώς οι κυβερνητικοί οργανισμοί συνεχίζουν να επενδύουν σε διαδικασίες DevOps και σε τεχνολογίες βασισμένες στο σύννεφο, οι καινοτόμες λύσεις της CyberArk βρίσκονται σε καλύτερη θέση για να προστατεύουν τους οργανισμούς ενάντια σε μία ολοένα και αυξανόμενη σε μέγεθος επιφάνεια επίθεσης.

Η Λύση Ασφάλειας Προνομιακών Λογαριασμών της CyberArk προστέθηκε στην Λίστα Εξουσιοδοτημένων Προϊόντων του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, επικυρώθηκε ανεξάρτητα και της απονεμήθηκε το Evaluation Assurance Level (EAL) 2+ στο πλαίσιο της Common Criteria Recognition Agreement ενώ της απονεμήθηκε και το U.S. Army Certificate of Networthiness. Η λύση της CyberArk επίσης είναι σε θέση να βοηθήσει τους οργανισμούς να καλύψουν τις FISMA / NIST SP 800-53, NERC-CIP και HSPD-12 αλλά και άλλες απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Τα GSN Homeland Security Awards αναγνωρίζονται ευρέως ως τα κορυφαία βραβεία κυβερνοασφάλειας της κυβερνητικής βιομηχανίας. Τα προϊόντα και οι λύσεις αξιολογούνται βάσει της τεχνολογικής καινοτομίας τους και της βελτίωσης τους, των αναγκών της κυβέρνησης στην αγορά της ασφάλειας πληροφορικής και της ευελιξίας στην ικανοποίηση των σημερινών και μελλοντικών οργανωτικών αναγκών, μεταξύ άλλων. Για να δείτε τη πλήρη λίστα των νικητών, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.gsnmagazine.com/gsn2017hsa.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.