CyberArk. Χρησιμοποιείτε Azure, AWS ή Google; Προστατέψτε τους προνομιακούς λογαριασμούς στο σύννεφο

Η CyberArk βοηθάει τους οργανισμούς να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία τους στο νέφος (σύννεφο, cloud) παρέχοντας ισχυρές λύσεις για την διασφάλιση προνομιούχων λογαριασμών και διαπιστευτηρίων σε κάθε στάδιο της μετάβασης τους στο νέφος.

Ολοένα και περισσότεροι ωστόσο οργανισμοί και εταιρείες έχουν αρχίσει να μην χρησιμοποιούν μόνο ένα πάροχο αποθηκευτικού χώρου στο νέφος. Για διάφορους λόγους, που συμπεριλαμβάνουν την ευελιξία της επιχείρησης, τις πολλαπλές επιχειρηματικές γραμμές, τις εξαγορές που έχουν προηγηθεί, τη γεωγραφική κάλυψη και redundancy, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν πολλαπλούς cloud providers.

Επιπλέον, οι μεγάλες οργανώσεις έχουν συχνά legacy, on-premises και υβριδικά περιβάλλοντα, οπότε οι ίδιοι administrators IT ενδέχεται να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται πολλαπλά περιβάλλοντα computing, development και αυτοματισμού.

Οι CISOs και οι IT leaders επιθυμούν ως βέλτιστη πρακτική να επιβάλλουν τις ίδιες πολιτικές ασφάλειας και πρόσβασης σε ολόκληρη την επιχείρηση ανεξάρτητα από τα υπολογιστικά περιβάλλοντα, τους αγωγούς παράδοσης και τα εργαλεία αυτοματοποίησης.
Για να εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη βέλτιστη πρακτική, οι επιχειρήσεις συνήθως επιθυμούν η διαχείριση των προνομιακών διαπιστευτηρίων και των δικαιωμάτων πρόσβασης να πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό θησαυροφυλάκιο (digital vault) ως ένα μοναδικό σημείο ελέγχου.

Η CyberArk παρέχει λύσεις για Azure και άλλους παρόχους cloud, συμπεριλαμβανομένων των AWS και Google. Ανταποκρινόμενη στην ισχυρή ζήτηση των πελατών, η CyberArk συνεχίζει να ενισχύει και να επεκτείνει τις δυνατότητες cloud και DevOps της για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των οργανισμών που υιοθετούν το cloud.

Εάν ο οργανισμός σας έχει αγκαλιάσει πλήρως το σύννεφο ή μόλις ξεκινά τη μετάβαση του, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε ισχυρές πολιτικές διαχείρισης προνομίων για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων cloud σας. Η CyberArk διαθέτει τις λύσεις, τους πόρους και την τεχνογνωσία cloud για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν και να ασφαλίσουν τα “κλειδιά για το βασίλειο τους στο σύννεφο”.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διασφάλιση των στοιχείων σας στο σύννεφο, ανατρέξτε στην ενότητα “Securing the Enterprises Cloud Workloads on Microsoft Azure” καθώς και σε άλλους πόρους που είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.