Στη Sophos το βραβείο του Προμηθευτή Λύσεων Ασφαλείας της Χρονιάς από την Channelnomics, ξανά

Για δεύτερο έτος στη σειρά, η Channelnomics απένειμε στη Sophos το βραβείο “Προμηθευτής Ασφάλειας της Χρονιάς”, μία τιμητική διάκριση για την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται και να ξεπερνάει τις σημερινές προκλήσεις, όπως είναι η άνοδος του ransomware και οι ολοένα αυξανόμενες ψηφιακές ανάγκες των οργανισμών και των τελικών χρηστών.

Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Convene στη Νέα Υόρκη, για να βραβεύσει την δουλειά εκείνων των προμηθευτών, διανομέων και πωλητών λύσεων ασφαλείας που η δουλειά τους ήταν εξαιρετική.

“Προκειμένου να είναι ένας πραγματικά καινοτόμος προμηθευτής λύσεων ασφάλειας στο κανάλι σήμερα, μία εταιρεία θα πρέπει να εστιάσει στο να προσφέρει την δυνατότητα στους εταίρους της να διαφοροποιούνται με τις λύσεις ασφάλειας που πωλούν, ενώ παράλληλα προσφέρουν νέες ευκαιρίες με τις τελευταίες τεχνολογίες επόμενης γενιάς” επισήμανε η Channelnomics. “Για τους λόγους αυτούς, τα Channelnomics Innovation Awards (CIAs) επέλεξαν τη Sophos για την πολυπόθητη διάκριση του προμηθευτή της χρονιάς.”

Ο John Keenan, περιφερειακός αντιπρόεδρος πωλήσεων της Sophos, στην Αμερική, παρέλαβε για την εταιρεία το πολυπόθητο βραβείο. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν οι Chris Garner και Mike Graves, Εκτελεστικός Διευθυντής για το Κανάλι και Μηχανικός Πωλήσεων για το Κανάλι αντίστοιχα.  

“Όχι μόνο η Sophos είναι ικανή να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις – με το λανσάρισμα του Intercept X και την προσθήκη μηχανικής εκμάθησης στην επόμενης γενιάς προστασία τελικών σημείων της”, είπε η Channelnomics, “αλλά η Sophos προορίζεται να ανταποκριθεί και στις μελλοντικές προκλήσεις επίσης”.    

Συνολικά, η Sophos επέδειξε ηγετική κλάση στην ενεργοποίηση των συνεργατών/ εταίρων της και τεχνολογίες ασφαλείας επόμενης γενιάς που προστατεύουν ενάντια σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπία απειλών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Sophos απέδειξε στα Channelnomics Innovation Awards (CIAs) ότι αξίζει τον τίτλο του Προμηθευτή Ασφαλείας της Χρονιάς. 

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.