Sophos. Τέλεια βαθμολογία για την Invincea από το SC Magazine

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Invincea έλαβε την τέλεια βαθμολογία στο Endpoint Security Group Test 2017 της εταιρείας SC Media. Τα 5 αστέρια είναι μία βαθμολογία από τρίτους που επικυρώνει περαιτέρω το βασικό προτέρημα της Invincea, που είναι η ικανότητα της να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της βαθιάς εκμάθησης (μίας προηγμένης μορφής μηχανικής εκμάθησης) για να αποτρέπει προληπτικά το malware. Το SC Magazine πρόσφατα επαίνεσε την Invincea δηλώνοντας πως “πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας”.

Το καλύτερο, πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερο   

Στην έκθεσή του, το SC Magazine επισήμανε την ανάγκη που υπάρχει για πολλαπλά εργαλεία ή τεχνικές που αφορούν στην ασφάλεια τερματικών συσκευών. “Θα μπορέσει άραγε ποτέ μία επιχείρηση να λειτουργήσει χωρίς σύνορα (borderless); Νομίζουμε ότι είναι πιθανό. Αλλά αυτό πρόκειται να εναποθέσει ακόμα περισσότερο, και βαρύ, φορτίο στις τερματικές συσκευές. Έτσι, για τους περισσότερους οργανισμούς, ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων τύπων εργαλείων τερματικών συσκευών είναι η σωστότερη λύση”.

Τους επόμενους μήνες σχεδιάζουμε να εντάξουμε τις ικανότητες μηχανικής μάθησης της Invincea στον client επόμενης γενιάς ασφαλείας της Sophos, Intercept X. Το Intercept X έχει λάβει το δικό της μερίδιο βραβείων από τρίτους ιστοσελίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης που πραγματοποιούν δοκιμές καθώς και από εταιρείες αναλυτών, κυρίως λόγω της ικανότητάς του κατατροπώνει το ransomware χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CryptoGuard.

Μόλις ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση, οι συνδυασμένες δυνατότητες της Invincea και του Intercept X δεν θα είναι σε θέση μόνο να σταματήσουν το ransomware, τα exploits και το γνωστό κακόβουλο λογισμικό, αλλά επίσης θα υπάρχει και η προληπτική δυνατότητα να προλαμβάνεται το άγνωστο signature-less malware, προτού καν το malware εκτελεστεί.

Μέσα στους ερχόμενους μήνες, θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε περισσότερα για αυτό το νέο πάντρεμα και βεβαίως για το συναρπαστικό αυτό λανσάρισμα. Στη Sophos ανυπομονούν να μας δείξουν πως σκοπεύουν να συνεχίσουν να προστατεύουν τις τερματικές συσκευές χρησιμοποιώντας τις συνδυασμένες δυνατότητες των Intercept X και Invincea.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.