Η Sophos ανακηρύχθηκε Top Player από τη Radicati για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών Radicati ανακήρυξε τη Sophos ως έναν από τους Top Players για το έτος 2017, με τη Sophos να διατηρεί την διακεκριμένη αυτή τιμή για δεύτερη χρονιά στη σειρά.

Η εταιρεία Radicati ορίζει τους “κορυφαίους παίκτες” (Top Players) ως “ηγέτες της αγοράς με προϊόντα που προσφέρουν τόσο εύρος όσο και βάθος λειτουργικότητας, ενώ επιπλέον διαθέτουν ξεκάθαρο και ισχυρό όραμα για το μέλλον”. Η συγκεκριμένη περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στη Sophos, που έχει τη τιμή να συνεχίσει να αποτελεί μέρος αυτής της πολύτιμης λίστας.

Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά κάνει γνωστά τα ισχυρά σημεία και τα πλεονεκτήματα της Sophos Secure Web Gateway, όπως:

  • Περισσότερο οικονομικά αποδοτική, και με απλούστερη τιμολόγηση από τους ανταγωνιστές
  • Με διαισθητικό, εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης – ο κανόνας τον “τριών κλικ” καθιστά εύκολη την εκμάθηση και τη χρήση
  • Ευέλικτη ανάπτυξη/ εγκατάσταση – ήδη διαθέσιμη on premises ή μέσω cloud, με μία υβριδική επιλογή εντός roadmap για το 2017

Η Radicati επίσης αναγνώρισε τόσο την Managed Appliance Service της Sophos Web Appliance που επιτρέπει στη Sophos να παρακολουθεί και να βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων οποιαδήποτε Sophos Web Appliance, όσο και το Sophos Sandstorm, ως λύση ενάντια στις προηγμένες επίμονες απειλές (APT).

Αν επιθυμείτε να διαβάσετε τι περισσότερο είχε να πει η Radicati για τη Sophos, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ολοκληρωμένο αντίγραφο της έκθεσης από εδώ (απαιτείται εγγραφή). Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.