Visionary ανακηρύχθηκε η Sophos στο Enterprise Firewall Magic Quadrant της Gartner

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Gartner αναγνώρισε τη Sophos ως Visionary (Οραματιστή) στο Magic Quadrant για τη κατηγορία Enterprise Firewall για το 2017. Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι το Sophos XG Firewall είναι ένα από τα καλύτερα firewalls επόμενης γενιάς στην αγορά.

Η στρατηγική της Sophos για απλούστερη, πιο αποτελεσματική ασφάλεια παρέχεται μέσω μοναδικών καινοτομιών στο XG Firewall όπως στην περίπτωση της Συγχρονισμένης Ασφάλειας. Με την κοινή χρήση και τον διαμοιρασμό της τηλεμετρίας των τερματικών στο δίκτυο, το XG Firewall μπορεί να εντοπίσει άμεσα συστήματα που έχουν μολυνθεί ή παραβιαστεί και να τα απομονώσει αυτόματα ή να περιορίσει την πρόσβαση σε αυτά Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το XG Firewall να είναι το μοναδικό τείχος προστασίας που ενσωματώνει την υγεία του συστήματος στους κανόνες του firewall.

Οι πρόσφατες εκδόσεις του XG Firewall που κυκλοφόρησαν συνέχισαν να παρέχουν εξελιγμένη προστασία από άγνωστες και προηγμένες απειλές ενώ παράλληλα συνέχισαν να είναι εύκολες στη χρήση. Η Sophos επίσης εξακολουθεί να εξελίσσει τις δυνατότητες της Συγχρονισμένης Ασφάλειας, προσθέτοντας υποστήριξη Heartbeat για διακομιστές και τερματικά εκτός διαχείρισης. Μάλιστα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μόλις ξεκίνησε με τις νέες αυτές δυνατότητες. Νέες ανακαλύψεις στη Συγχρονισμένη Ασφάλεια που θα αποκαλύψουν κρυμμένους κινδύνους και θα αφαιρέσουν τυχόν τυφλά σημεία στο δίκτυο βρίσκονται καθοδόν για την έκδοση v17 του XG Firewall και πέρα.

Ήδη, χιλιάδες πελάτες της Sophos, από μεγάλες επιχειρήσεις έως μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την πρόσθετη ορατότητα, την προστασία και την αυτοματοποιημένη ανταπόκριση που παρέχει η Συγχρονισμένη Ασφάλεια (Synchronized Security).

Δεδομένου ότι είναι η μοναδική εταιρεία ασφάλειας IT που τοποθετήθηκε ως Οραματιστής (Visionary) στο Μαγικό Τεταρτημόριο στην κατηγορία των Επιχειρησιακής κλάσης Τειχών Ασφαλείας (Enterprise Firewall) της Gartner, ως Ηγέτης (Leader) στην κατηγορία την λύσεων Ενοποιημένης Διαχείρισης Απειλών (Unified Threat Management) και ως Ηγέτης (Leader) στις Πλατφόρμες Προστασίας Τερματικών (Endpoint Protection Platforms), η Sophos πιστεύει ότι κατέχει μοναδική θέση στην αγορά προσφέροντας Συγχρονισμένη Ασφάλεια, την ώρα που άλλες εταιρείες δεν μπορούν.

Για να μάθετε ακριβώς τι λέει η Gartner σχετικά με την αγορά Enterprise Firewall, κάντε λήψη της πλήρους έκθεσης Magic Quadrant πατώντας εδώ (απαιτείται εγγραφή).

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.