Η KuppingerCole ανακήρυξε την CyberArk ως τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στη Διαχείριση Προνομίων

H CyberArk, η εταιρεία που προστατεύει εταιρείες και οργανισμούς από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που έχουν καταφέρει να βρουν τον δρόμο τους στο εσωτερικό της δικτυακής περιμέτρου, ανακηρύχθηκε ο Overall Leader από την ανεξάρτητη εταιρεία αναλύσεων KuppingerCole στην έκθεση της Leadership Compass: Privilege Management.

Διατηρώντας την ηγετική της θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η CyberArk ξεπέρασε άλλους 17 προμηθευτές και για ακόμη μια χρονιά ανακηρύχθηκε Overall Leader, επιδεικνύοντας αξεπέραστα πλεονεκτήματα σε όλες τις κατηγορίες όπως στην προϊοντική κατηγορία, στην κατηγορία της αγοράς και στην κατηγορία που αφορά στην καινοτομία. Η KuppingerCole χαρακτήρισε τη CyberArk, ως τη κορυφαία εταιρεία στην Διαχείριση Προνομίων (Privilege Management), και έδωσε στη λύση CyberArk Privileged Security Security0ο την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία προϊόντος στις κατηγορίες ασφαλείας, χρηστικότητας, λειτουργικότητας, ενσωμάτωσης και διαλειτουργικότητας.

Σύμφωνα με τον Martin Kuppinger, ιδρυτή και κύριο αναλυτή, της KuppingerCole, “η λύση CyberArk Privileged Security αποτελεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία το χρυσό πρότυπο στο Privilege Management και εξακολουθεί να είναι μεταξύ των ηγετών στον τομέα αυτό. Με τους οργανισμούς να υϊοθετούν όλο και περισσότερο λύσεις στο σύννεφο, η αυστηρή διασφάλιση της διαχείρισης των προνομιούχων χρηστών αποτελεί πια επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις. Η έκθεση συνεχίζει να τονίζει τη σημασία της διαχείρισης προνομίων, επισημαίνοντας ότι “ακόμη και ο πιο εξελιγμένος επιτιθέμενος θα ήταν σχεδόν αδύνατο να καταφέρει να πετύχει το παραμικρό χωρίς να έχει πρόσβαση σε προνομιακά διαπιστευτήρια”.

Η CyberArk αναγνωρίστηκε για τα δυνατά σημεία της ολοκληρωμένης λύσης ασφάλειας προνομιακών λογαριασμών (CyberArk Privileged Account Security Solution), συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων ανάλυσης απειλών και των ειδοποιήσεων, για την υποστήριξη των κονσολών διαχείρισης AWS και Microsoft Azure καθώς και για το μεγάλο και σταθερό οικοσύστημα των εταίρων.

“Διατηρώντας την προσοχή μας στην καινοτομία των προϊόντων και βοηθώντας τους πελάτες μας να προφυλαχθούν από τις προηγμένες απειλές, είμαστε υπερήφανοι που αναγνωριζόμαστε και πάλι από την KuppingerCole ως ο αδιαμφισβήτητος Leader στο Privilege Management”, δήλωσε ο Roy Adar, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Διαχείρισης Προϊόντων στην CyberArk. “Με την ταχεία υιοθέτηση του σύννεφου και του DevOps με στόχο την προώθηση της ευελιξίας των επιχειρήσεων, η ασφάλεια οφείλει να συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία επιχειρηματική προτεραιότητα και μάλιστα να ενισχύεται από τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών και τα ανώτερα στελέχη τους. Αυτή η έκθεση τονίζει την κρίσιμη σημασία της εξασφάλισης προνομιούχων λογαριασμών ως μέρος των στρατηγικών ψηφιακών μετασχηματισμών των οργανισμών”.

Για να κατεβάσετε ένα δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης Leadership Compass της KuppingerCole: Privilege Management 2017, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:t: https://www.cyberark.com/resource/kuppingercole-leadership-compass-privilege-management-2017/

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.