Η Sophos ήταν η μεγάλη κερδισμένη στα SC Magazine Awards 2017

Sophos r Η Sophos ήταν η μοναδική εταιρεία που κέρδισε το πρώτο βραβείο σε πολλαπλές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, η Sophos πήρε μαζί της τρία βραβεία στα SC Magazine Awards 2017 για τα XG Firewall, XG Gateway και Sophos Email.

Σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στη Sophos απονεμήθηκαν τρία βραβεία για τη χρονιά 2017 από το γνωστό και δημοφιλές SC Magazine, για τα προϊόντα της XG Firewall, XG Gateway και Sophos Email.

Ως η μοναδική εταιρεία που κέρδισε σε πολλαπλές κατηγορίες, η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναγνώριση των εξαίρετων προσπαθειών της στην αγορά, από μία αμερόληπτη ομάδα κριτών που αποτελούνταν από κορυφαίους αναλυτές, από CIOs και CISOs από μεγάλες εταιρείες από την Ευρώπη και την Παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένων επενδυτικών εταιρειών, τραπεζών, διάφορα retail groups, αεροπορικές εταιρείες και κυβερνητικά τμήματα.

Βραβείο για την Καλύτερη Λύση UTM

Νικητής: Sophos XG Firewall

Κερδίζοντας το βραβείο για την καλύτερη λύση UTM για δεύτερη συνεχή χρονιά, ήταν εξαιρετικό που η Sophos είδε τη σκυτάλη να περνάει αποτελεσματικά φέτος από τη λύση Sophos UTM στο XG Firewall. Στη Sophos συνεχίζουν να αφήνουν πίσω τους όλη την υπόλοιπη αγορά σε πολλά σημεία αναφοράς της βιομηχανίας, και το ότι κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο από τις Cisco Meraki, SonicWall και WatchGuard δείχνει ακριβώς το παραπάνω.  

Βραβείο Καλύτερης Λύσης Ασφάλειας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Νικητής: Sophos Email

Πρόκειται για το δεύτερο βραβείο για το Sophos Email από το λανσάρισμα του στο Sophos Central το 2016, με την Sophos να ταρακουνάει τα νερά στην αγορά Cloud Email Security. Φέτος ξεπέρασε τις λύσεις Mimecast και SonicWall για να καταλάβει την κορυφαία διάκριση. Επιδεικνύοντας μία απλή προσέγγιση στα σύγχρονα προβλήματα ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με νέα χαρακτηριστικά να προστίθενται σε μηνιαία βάση, το μέλλον του Sophos Email προμηνύετε λαμπρό.

 

Βραβείο Καλύτερης Λύσης Διαχείρισης Περιεχομένου Ιστού

Νικητής: Sophos Web Gateway

Είναι εξαιρετικό για τη Sophos να βλέπει ότι η δέσμευση της στην ασφάλεια στο Internet να επιβραβεύεται φέτος, κερδίζοντας το βραβείο για την καλύτερη Λύση Διαχείρισης Περιεχομένου για το Sophos Web Gateway στο Sophos Central, ξεπερνώντας τις λύσεις Blue Coat και Symantec σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.