Sophos. Ανακηρύχθηκε “Visionary” στο Magic Quadrant της Gartner για τις σουίτες διαχείρισης εταιρικής φορητότητας

Για τέταρτη χρονιά στη σειρά, η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανακηρύχθηκε “Οραματιστής” από την εταιρεία Gartner στο Μαγικό Τεταρτημόριο για τις Σουίτες Διαχείρισης Εταιρικής (Επιχειρησιακής) Φορητότητας της τελευταίας για το έτος 2017.

Η Sophos πιστεύει ότι η συγκεκριμένη διάκριση επικυρώνει το Sophos Mobile ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα ασφάλειας και διαχείρισης φορητών συσκευών στην αγορά σήμερα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Sophos μετακινήθηκε προς τα πάνω και προς τα δεξιά στο Μαγικό Τεταρτημόριο βελτιώνοντας τη θέση της στον τομέα της πληρότητας του οράματος της όσο και στην ικανότητα εκτέλεσης.

Η θέση της Sophos στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner στον τομέα της πληρότητας του οράματος βελτιώνεται διαρκώς από το 2012, την χρονιά που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση.

Η Sophos είναι η μόνη εταιρεία ασφάλειας δικτύων και τερματικών συσκευών στο Magic Quadrant, που βελτίωσε την θέση της, κάτι που ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι το Sophos Mobile, το προϊόν Διαχείρισης Εταιρικής Φορητότητας (Enterprise Mobility Management, EMM) της εταιρείας, είναι μία ασφαλής λύση EMM που προσφέρει την καλύτερη στην κλάση του προστασία δεδομένων, ολοκληρωμένη προστασία και απλή, κατανοητή διαχείριση, είτε φιλοξενείται στο Sophos Central, είτε βρίσκεται εγκατεστημένο στην υποδομή του πελάτη. 

Η τελευταία έκδοση, το Sophos Mobile 7, προσθέτει νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης τεχνολογίας anti-phishing, βελτιωμένα ασφαλή containers και υποστήριξη για συσκευές IoT, καθιστώντας το μία ακόμα καλύτερη λύση για οργανισμούς που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια για την διαχείριση των φορητών τους συσκευών ενώ παράλληλα θέλουν να εξασφαλίσουν την προστασία τους.

Για να μάθετε περισσότερα για όσα λέει η Gartner για την δυναμική αγορά EMM, κατεβάστε την πλήρη έκθεση της Μαγικό Τεταρτημόριο (Magic Quadrant) από εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.