H Sophos ανακοίνωσε το Sophos Central, παλαιότερα γνωστό ως Sophos Cloud

Την ώρα που η βιομηχανία της ασφάλειας ολοένα και περισσότερο κατευθύνεται προς τα πολύπλοκα προϊόντα για τερματικές συσκευές –καθένα με τις δικές του κονσόλες διαχείρισης, ρύθμιση πολιτικών και ορολογία- η Sophos παραμένει σταθερή στην άποψη της ότι η ισχυρή, πλήρης χαρακτηριστικών και κορυφαία στην βιομηχανία ασφάλεια οφείλει να ενσωματώνεται και να είναι απλή.

Μπορεί να είστε ενήμεροι για το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η Sophos, το “Security made simple” (Η ασφάλεια έγινε απλή), αλλά ακόμα και αν δεν είστε ενήμεροι, τότε θα το αισθανθείτε οπωσδήποτε αν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα της Sophos.

Η Sophos πιστεύει ότι σε αυτό το πνεύμα έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός με την ανακοίνωση της ολοκαίνουριας ενσωματωμένης πλατφόρμας διαχείρισης Sophos Central, παλαιότερα γνωστή με την ονομασία Sophos Cloud. 

Ενώ το Sophos Cloud έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένα εξαιρετικά ισχυρό και εύκολο στην χρήση εργαλείο διαχείρισης τερματικών, φορητών συσκευών και προϊόντων web και διακομιστών, το Sophos Central ανοίγει τον δρόμο για την επιτάχυνση της καινοτομίας που αποτελεί μία βασική σταθερά της Sophos, από τότε που ανακοίνωσε τα πρώτα προϊόντα της.

Η Sophos εργάστηκε απίστευτα σκληρά για το Sophos Central το τελευταίο έτος, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το έργο. Βλέπετε, από την επόμενη χρονιά, θα μπορείτε να βασίζεστε στο Sophos Central είτε είστε συνεργάτης, είτε διαχειριστής ή απλός χρήστης.

  • Το Sophos Central Partner σας βοηθάει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε την επιχείρηση σας, να αναγνωρίζετε πηγές εσόδων και διαθέτει απρόσκοπτα jump-points στο Sophos Central Admin.
  • Το Sophos Central Admin δείχνει τον δρόμο όσον αφορά στην συγχρονισμένη ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο. Ο προσδιορισμός, η αναχαίτηση απειλών και η αποκατάσταση είναι θέμα μόνο ενός ή δύο κλικ.
  • Και η επερχόμενη προσφορά Sophos Central Self Service θα καταστήσει απλή για τους τελικούς χρήστες την εργασία με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε καραντίνα, με το BYOD (bring-your-own-device) provisioning, με την ρύθμιση του WiFi και άλλων πολλών.

Στην Sophos είναι ενθουσιασμένη με την ανακοίνωση του Sophos Central. Εξάλλου η εταιρεία πιστεύει ότι επιτυγχάνει διάνα στο να προσφέρει μία σχεδόν αδύνατη ισορροπία μεταξύ της ισχύος και της ευκολίας χρήσης. Όμως είναι ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη επειδή αντιπροσωπεύει το μέλλον της Sophos. Μεγάλη μέρα, η μέρα της ανακοίνωσης του Sophos Central, αλλά ακόμα μεγαλύτερη θα είναι και η χρονιά για την εταιρεία!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.