Το Sophos Mobile Control υποστηρίζει το iOS 9. Γιατί πρέπει να αναβαθμίσετε

Η Apple πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε την διάθεση της νέας έκδοσης του mobile λειτουργικού συστήματος της, iOS 9 και πολλοί κάτοχοι συσκευών iOS της εταιρείας (iPhone, iPad κ.ά) ανυπομονούν να το δοκιμάσουν. Η Sophos, ανακοίνωσε ότι παρέχει same-day support για το iOS 9 σε όλα τα προϊόντα mobile της εταιρείας.

Αν διαχειρίζεστε συσκευές iOS χρησιμοποιώντας το Sophos Mobile Control (SMC) ή το Sophos Cloud Mobile Controll, μπορείτε να αναβαθμίσετε άμεσα στο iOS 9 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν απαιτείται να επαναρυθμίσετε τις συσκευές iOS που ήδη διαχειρίζεστε – απλώς θα αναφέρουν τον νέο αριθμό της έκδοσης. Οι χρήστες μπορούν να εγγράφουν νέες συσκευές iOS 9 όπως έκαναν μέχρι σήμερα.

Η Sophos προτείνει την αναβάθμιση –όπως έχει κάνει γνωστό και στο blog της, Naked Security– επειδή φέρνει ορισμένες σπουδαίες διορθώσεις στον τομέα της ασφάλειας. Υπάρχουν αναρίθμητες βελτιώσεις ασφάλειας στο iOS 9, μεταξύ των οποίων είναι το πολύ ισχυρότερο εξαψήφιο PIN στην θέση του τετραψήφιου, ο ενσωματωμένος έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και η ενισχυμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών κατά της ενοχλητικής και διεισδυτικής διαφήμισης.

Σε συνδυασμό με την διαχείριση φορητών συσκευών της Sophos, της διαχείρισης εφαρμογών και την επιβολή πολιτικών, οι χρήστες του iOS 9 μπορούν να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς από ποτέ άλλοτε. Και όπως η Apple είναι γνωστή για το απλό στην σχεδίαση και φιλικό προς τους χρήστες περιβάλλον της, τα βραβευμένα προϊόντα της Sophos κάνουν την διαχείριση των συσκευών σας περισσότερο απλή από ποτέ. Δείτε πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείτε και να ασφαλίσετε όλες τις φορητές συσκευές σας στην ιστοσελίδα: sophos.com/mobile.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.