Το Project Copernicus διαθέσιμο επιτέλους σε έκδοση beta – Η επανάσταση στα Firewalls από την Sophos

Φέτος, η Sophos φέρνει την επανάσταση στα firewalls, εξοπλίζοντας τις βραβευμένες συσκευές SG Series με ένα ολοκαίνουριο λειτουργικό σύστημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των τεχνολογιών των Sophos και Cyberoam.

Η κωδική ονομασία της νέας πλατφόρμας firewall (Sophos Firewall OS) είναι Project Copernicus, και η Sophos είναι ενθουσιασμένη για την έναρξη της δοκιμαστικής φάσης. Η Sophos σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την νέα πλατφόρμα, για να σχηματίσετε μία καλή, πρώτη εικόνα για το νέο λογισμικό.

Δείτε μία σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των καινοτομιών του Project Copernicus, εδώ . Όπως είναι φυσικό, η Sophos δεν προτείνει να αναβαθμίσετε παραγωγικά συστήματα με το δοκιμαστικό firmware. Αλλά αν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι όλα όσα έχει να προσφέρει το Project Copernicus –και να βοηθήσετε την Sophos να το βελτιστοποιήσει ενδεχομένως με τις συμβουλές και τις προτάσεις σας – τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφτείτε απλώς την ιστοσελίδα sophos.com/copernicusbeta για να κατεβάσετε το νέο Sophos Firewall OS για την συσκευή SG Series που έχετε στην κατοχή σας ή την βασισμένη σε επεξεργαστές της Intel πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε ή το εικονικοποιημένο περιβάλλον της προτίμησης σας. Στην συνέχεια επισκεφτείτε το Sophos User Bulletin Board για να βρείτε τεκμηρίωση και συμβουλές, και βεβαίως να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τις προτάσεις σας. 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Project Copernicus, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της NSS σε αυτή την διεύθυνση για να διαβάσετε ένα εκτενέστερο άρθρο για τις δυνατότητες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.