5 λογοι για να κάνετε το επόμενο σας Firewall, ένα Sophos Firewall

Αν είστε ένας από αυτούς, τότε το πιθανότερο είναι να χάνετε τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της λειτουργικότητας, της προστασίας από προηγμένες απειλές, του ελέγχου εφαρμογών και του VPN έως στους τομείς του mobile NAC (Network Access Control), και της προστασίας τελικού σημείου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμπεριλάβετε τη λύση της Sophos στις επιλογές σας για το επόμενο σας Firewall. Παρακάτω υπάρχουν πέντε σπουδαίοι λόγοι:

1) Στη Sophos κρατάμε τα πράγματα απλά. Το firewall είναι ιδιαίτερα εύκολο στην ανάπτυξη, στη διαχείρηση και στη χρήση – ποτέ δεν θα χρειαστεί να διαμορφώσετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών ξανά.

2) Μπορείτε να απολαμβάνετε αστραπιαία ταχύτητα. Οι συσκευές της σειράς SG κατατροπώνουν τον ανταγωνισμό σε ανεξάρτητες δοκιμές.  Αλλά αν το προτιμάτε μπορείτε να επιλέξετε τη λύση του λογισμικού, την εικονική ή την βασισμένη στο σύννεφο λύση της εταιρείας.

3) Τα πάντα βρίσκονται σε ένα πακέτο. Προσφέρονται όλα τα επόμενης γενιάς χαρακτηριστικά firewall ενώ επιπλέον θα βρείτε χαρακτηριστικά email, endpoint και mobile που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

4) Η δυνατότητα reporting είναι ενσωματωμένη. Οι λεπτομερείς αναφορές έρχονται ως στάνταρντ, και είναι αποθηκευμένες τοπικά σε ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Δεν απαιτούνται ξεχωριστές συσκευές ή εργαλεία.

5) Επιπλέον η Sophos έχει ανακυρηχθεί τρεις φορές ηγέτης στην έρευνα της Gartner, Magic Quandrant. Κανείς άλλος πάροχος λύσεων firewall δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό πέρα από τη Sophos. Οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι λαμβάνετε αποδεδειγμένη τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε από ένα ηγέτη στους τομεις του UTM, Endpoint και Mobile Data Protection.

Και όλα αυτά τα εξαιρετικά στοιχεία, έρχονται συσκευασμένα σε μία ταχύτατη, εύκολη στη χρήση λύση. Για να μάθετε περισσότερα αλλά και να δείτε από μόνοι σας ποια είναι η θέση μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: sophos.com/firewall.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.