Η Sophos ενισχύει την παρουσία της στην Silicon Valley

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sophons, Kris Hagerman είπε σχετικά: “Η Sophos είναι ενθουσιασμένη που εντάσσεται μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες της τεχνολογίας που αποκαλούν την Silicon Valley σπίτι τους. Μια σημαντική παρουσία στη Silicon Valley, μας δίνει την χρυσή ευκαιρία να επωφεληθούμε από τις τάσεις της τεχνολογίας και τις ευκαιρίες συνεργασίας που αφθονούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Η Silicon Valley είναι ένα διάσημο παγκόσμιο κέντρο για ιδέες και καινοτομίες που αλλάζουν το τεχνολογικό τοπίο, για κορυφαία ταλέντα και στρατηγικές συνεργασίες που θα βοηθήσει την Sophos να εισέλθει στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης”.

Ο Mike Valentine, Ανώτερος αντιπρόεδρος των Παγκόσμιων Πωλήσεων και το κανάλι της Sophos, δήλωσε: “H Sophos είναι μια παγκόσμια εταιρεία με παγκόσμια εμβέλεια. Λαμβάνοντας υπόψη τη στρατηγική στον τομέα των πωλήσεων “To Κανάλι Πρώτα”, είναι σημαντικό να έχουμε μια ισχυρή φυσική παρουσία στις περιοχές που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο λόγος που επεκταθήκαμε στην Bay Area, προσθέτοντας ένα σημαντικό γραφείο στα άλλα 40 γραφεία που διατηρούμε σε όλο τον κόσμο. Η Sophos χτίζει ένα ηγετικό πρόγραμμα για το κανάλι στην αγορά, και συνεχώς προσλαμβάνει ή ενεργοποιεί κορυφαίους εταίρους για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Αυτό το νέο γραφείο είναι μία ακόμη απόδειξη για την αύξηση των επενδύσεων μας στην αγορά της ασφάλειας πληροφορικής στην Βόρεια Αμερική”. 

Παράλληλα, η “μηχανή” ανάπτυξης προϊόντων της Sophos συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το Sophos Cloud, μία εύκολη στην εγκατάσταση και απλή στην διαχείριση υπηρεσία cloud που αφορά στην προστασία “endpoint”. Η τελευταία έκδοση του Sophos Mobile Control παρέχει κορυφαία διαχείριση φορητών συσκευών (MDM, mobile device management), επιτρέποντας σε οργανισμούς όλων των μεγεθών να χρησιμοποιούν φορητές συσκευές όπως είναι οι iPhone, iPad, Android και Windows Phone συσκευές, για να κάνουν τη δουλειά τους – απλά, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η εταιρεία συνεχίζει επίσης να προσελκύει κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της John Keenan στην θέση του Αντιπροέδρου των Πωλήσεων στην Βόρεια Αμερική, της Mary Winfield στην θέση της Ανώτερου Αντιπροέδρου στον τομέα της Υποστήριξης και του Dan Schiappa ως Ανώτερου Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή του τμήματος Ασφάλειας για τους τελικούς χρήστες της Sophos.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.