O Michael Valentine της Sophos ανακυρήχθηκε κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος ΙΤ από το CRN

H κορυφαία λίστα του CRN αναδεικνύει με τον καλύτερο και πιο απτό τρόπο τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες στην βιομηχανία της πληροφορικής και οι οποίες υπηρετούν μεσαίες αγορές και μεσαίου μεγέθους πελάτες. Ο κατάλογος αυτός έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τους επαγγελματίες  που οδηγούν τις εξελίξεις σε ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της  βιομηχανία σήμερα. Τα στελέχη αυτά αναδεικνύονται από στελέχη, από συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες, με βάση τις ισχυρές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει με πελάτες, για την ηγετική φυσιογνωμία τους, για την στρατηγική σκέψη και τις άριστες λύσεις που επιδεικνύουν. Ο κ. Valentine ανακηρύχτηκε επίσης “top disrupter” στην λίστα με τα 25 στελέχη που “ταρακούνησαν” την βιομηχανία IT το τρέχον έτος.

Ο Kris Hagerman, Διευθύνων Σύμβουλος της Sophos, είπε, “Ο Mike έχει στην Sophos λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά έχει ήδη κάνει τεράστιο αντίκτυπο. Ως αρχιτέκτονας και ως οδηγός της “Πρώτης στο Κανάλι” στρατηγικής πωλήσεων, ο Mike επέτρεψε στην Sophos να κάνει μεγάλα βήματα για να λειτουργήσει καλύτερα και να δημιουργήσει πιο στενές σχέσεις με το κανάλι από ποτέ. Ο Mike είναι γνωστός στο κανάλι ως ένας μεγάλος ηγέτης, διαφημιστής και νικητής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Mike στην Sophos και στην κορυφαία παγκόσμια ομάδα πωλήσεων μας, και αυτή η αναγνώριση από το CRN και τους εταίρους μας αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι έχουμε γίνει η κορυφαία επιλογή για να προσφέρουμε πλήρη ασφάλεια χωρίς πολυπλοκότητα“.

Σχόλια από το κανάλι της Sophos

Η συνεργασία μας με την Sophos μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τους πελάτες, τα κέντρα δεδομένων και το σύννεφο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ηγεσία και τις κατευθύνσεις που παρέχει ο Mike στην Sophos“, δήλωσε ο Stephen Perciballi, Security Category Leader, Datacenter Group, της Softchoice.

Η δέσμευση της Sophos στο κανάλι είναι εντυπωσιακή. Έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συνεργατών και μία άριστη και άξια IT πρόταση στον τομέα της ασφάλειας, με τη βραβευμένη λύση ασφάλειας της εταιρείας που είναι απλή στην εφαρμογή και απλή στην χρήση. Σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά της να βοηθήσει τους εταίρους της όπως είμαστε εμείς, όπως για παράδειγμα στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας, η Sophos κρατάει την υπόσχεση της να προσφέρει άμεσα” είπε ο Jez Turner, Sales Director, Foursys. Η εταιρεία Foursys είναι ειδικός στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφορικής, με εμπειρία άνω των 16 ετών και με πάνω από 900 πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο .