Η Sophos ανακοίνωσε την νέα στρατηγική της να προσφέρει την καλύτερη “cloud-based” ασφάλεια με την υπηρεσία Sophos Cloud

Η υπηρεσία Sophos Cloud είναι μία εύκολη στη χρήση υπηρεσία ασφαλείας που παρέχει ουσιαστική προστασία απέναντι στις προηγμένες απειλές του σήμερα.

Αυτή η πρώτη έκδοση του Sophos Cloud παρέχει προστασία “endpoint“. Εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στη διαχείριση, το Sophos Cloud δίνει στους συνεργάτες της Sophos και στους διαχειριστές IT σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών την ικανότητα να διαχειρίζονται και να διατηρούν ασφάλεια “τελικού σημείου” (endpoint) για να προστατεύσουν όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από τη φυσική τοποθεσία, μέσω της συγκεκριμένης cloud-based υπηρεσίας.

Με την υπηρεσία Sophos Cloud, η Sophos έκανε το πρώτο βήμα στην επιθετική στρατηγική της εταιρείας να καταστήσει συμβατό με το σύννεφο το σύνολο του χαρτοφυλακίου της. Επιπλέον, η Sophos θα συνεχίσει να καινοτομεί και να επεκτείνει το “on- prem” λογισμικό ασφαλείας της εταιρείας, ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες διάφορες επιλογές για το πως θα διαχειριστούν καλύτερα την ασφάλεια IT στο περιβάλλον τους .

O Kris Hagerman, Διευθύνων Σύμβουλος της Sophos, δήλωσε: “Το Sophos Cloud είναι η απάντηση μας στον συνεχή αγώνα που δίνουν οι ομάδες IT και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν για να προστατεύσουν και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επιχειρήσεων τους. Αυτές οι ομάδες IT μπορεί να είναι τόσο μικρές, όσο ένα και μόνο πρόσωπο, αλλά οι συνεχείς απειλές και τοι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν θα μπορούσαν να καταστρέψουν έναν στρατό. Ερχόμαστε με ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει αποτελεσματικά στον αγώνα τους, και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε το Sophos Cloud – αυτό θα είναι και η βασική στρατηγική προτεραιότητα μας, για να εκτελέσουμε το όραμά μας που είναι να προσφέρουμε τη καλύτερη στον κόσμο παροχή πλήρους και ισχυρής ασφάλεια IT σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και σε οργανισμούς κάθε μεγέθους που επιθυμούν να απλοποιήσουν τις λειτουργίες ασφάλειας τους“.

Η κονσόλα διαχείρισης φιλοξενείται από το Cloud Sophos, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να “στηθεί” σε κάποιον server ενώ η υπηρεσία μπορεί να αναπτυχθεί άμεσα, παρέχοντας πλήρη κάλυψη σε θέματα ασφάλειας παντού και με τον πιο απλό τρόπο. Η υπηρεσία Sophos Cloud προσφέρει όλη την απαραίτητη προστασία που χρειάζεται ένα τελικό σημείο σε μια επιχείρηση χωρίς την πολυπλοκότητα που παραδοσιακά συνδέεται με την διαχείριση της ασφάλειας. Η υπηρεσία είναι επίσης σύμφωνη με τον στόχο της Sophos και την δέσμευση της να είναι η “Πρώτη στο Κανάλι“.

Η ικανότητα να διαχειριζόμαστε την ασφάλειά μας μέσω της υπηρεσίας Sophos Cloud μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τους πόρους μας και μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικότερα το χρόνο και τα χρήματά μας. Ήταν πολύ εύκολο για εμάς να εφαρμόσουμε την υπηρεσία και ενσωματώθηκε απρόσκοπτα στο περιβάλλον μας” δήλωσε ο David Fox,  IT Consultant της εταιρείας Neptune Terminals.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αντιμετωπίζουνε μεγάλες προκλήσεις ιδίως στον τομέα της ασφάλειας IT.  Αποτελούν στόχους και πρέπει να χρησιμοποιούν τις καλύτερες πρακτικές ασφαλείας, ενώ παράλληλα διαθέτουν περιορισμένους πόρους” δήλωσε ο Charles Kolodg, Αντιπρόεδρος Έρευνας για την IDC. “Η υπηρεσία Sophos Cloud είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Τα χαρακτηριστικά της μπορούν να αφαιρέσουν την πολυπλοκότητα που συνδέεται  με τη διαχείριση της ασφάλειας επιτρέποντας έτσι σεμικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βελτιώσουν σημαντικά την ασφάλεια τους, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να επενδύσουν πολλούς πόρους“.

Ως οργανισμός που ειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής και των υπηρεσιών ασφαλείας, η M3Corp είχε μια πολύτιμη συνεργασία με την Sophos για περισσότερο από 4 χρόνια. Η υπηρεσία Sophos Cloud θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την συνεργασία μας για να προσφέρουμε Ασφάλεια στο σύννεφο που είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη διαχείριση, ενώ παρέχει την πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση ασφάλειας για όλους τους πελάτες μας σε όλη τη Βραζιλία. Η συνεργασία της M3Corp με την Sophos εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα είναι πλήρως προστατευμένοι από όλους τους τύπους απειλών” δήλωσε ο Antonio Mocelim, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας M3Corp.

Διαθεσιμότητα
Η υπηρεσία Sophos Cloud είναι ήδη διαθέσιμη. Η δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: www.sophos.com/cloud