Τα προϊόντα της Peplink βρίσκουν βέλτιστη εφαρμογή στις επιχειρήσεις

Ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων επιτάσσει ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από το Internet. Εφαρμογές στο “σύννεφο” (cloud) όπως SalesForce.com, Quickbooks.com και Google Docs εκτοξεύουν τις πωλήσεις ενώ διαδικυακές εφαρμογές όπως το Gmail, Microsoft Exchange, Voice over IP (VoIP) και εφαρμογές απομακρυσμένης υποστήριξης όπως το LogMeIn και το GoToMyPc έχουν καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Η Peplink δίνει λύσεις στην εξάρτηση των επιχειρήσεων σε γρήγορες και σταθερές υπηρεσίες Internet αφού τους παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν διαδικτυακές υπηρεσίες από παραπάνω από έναν παρόχους στα κεντρικά και τα απομακρυσμένα τους γραφεία.

Οι υψηλής απόδοσης δρομολογητές Balance της Peplink επιτρέπουν να συνδυαστούν έως δεκατρείς διαφορετικές γραμμές διαδικτύου και σε περίπτωση που οποιασδήποτε γραμμή βγει εκτός λειτουργίας τότε αυτόματα αναδρομολογούν τα δεδομένα στις διαθέσιμες γραμμές. Η Peplink εξασφαλίζει ότι η επιχείρηση σας έχει πάντα πρόσβαση στο Internet με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος απόκτησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προϊόντα της Peplink στις επιχειρήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ