H Sophos προσφέρει την υπηρεσία ασφαλείας UTM μέσω του AWS με ωριαία μίσθωση!

Η Sophos παρέχει σήμερα ένα βελτιστοποιημένο AMI που είναι συμβατό με τις υπηρεσίες cloud της Amazon, AWS. Με το νέο μοντέλο ωρομίσθωσης, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες δυνατότητες εφεδρείας, κλιμάκωσης και ελαστικότητας των υπηρεσιών AWS.

Με πιο απλά λόγια, η συγκεκριμένη προσέγγιση επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση και να υπερασπίζονται με ασφάλεια τους πόρους τους στο cloud με μία λύση που είναι βελτιστοποιημένη για το περιβάλλον AWS.

Με το AWS Marketplace, οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίσουν, να αγοράσουν και να    αναπτύξουν λογισμικό βελτιστοποιημένο για το Amazon EC2, επιτρέποντας τους να εστιάσουν περισσότερο στο πως η επιχείρηση τους θα ξεκινήσει να φέρνει αποτελέσματα ταχύτερα και με το λιγότερο δυνατό κόστος” είπε ο Sajai Krishman, General Manager του AWS Marketplace. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε την λύση Sophos UTM στο AWS Marketplace, αφού πιστεύουμε ότι η ωριαία μίσθωση επιτρέπει στους πελάτες μας να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την προηγμένη λύση ασφάλειας με την ελαστικότητα και την ευκολία χρήσης που επιθυμούν από το σύννεφο (cloud)” συμπλήρωσε.

Ως έμπειρη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας,  γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι Amazon Web Services, ειδικά σους SMBs που έχουν υϊοθετήσει το cloud” είπε ο Angelo Comazzetto, Senior Product Manager της Sophos. “Είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε πλήρεις λύσεις ασφαλείας που είναι εύκολες στην χρήση, και με αυτή την πρόταση, οι εταιρείες μπορούν να υπερασπιστούν καλύτερα τους πόρους ασφαλείας τους στο cloud με την πολυεπίπεδη λύση ασφάλειας της Sophos, Sophos UTM. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε και ενεργοποιήσαμε αυτή την μοναδική πρόταση στο AWS Marketplace“.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις Sophos UTM της Sophos πατήστε εδώ.