Τεράστια ανάπτυξη για την Sophos στο κανάλι από τις αρχές του 2013

Ενισχυμένη ομάδα στο κανάλι
Η Sophos πρόσφατα ενίσχυσε την ομάδα του καναλιού με τους διορισμούς της Kendra Krause, ως επικεφαλή για το κανάλι της Αμερικής και της Karen Delaney, ως επικεφαλή του καναλιού στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

Πριν από την Sophos, η Krause αποτέλεσε Αντιπρόεδρος Channel Sales and Operations της Fortinet. Έχει διατελέσει καθήκοντα επικεφαλή στα κανάλια πωλήσεων και marketing στις εταιρείες SonicWALL, WatchGuard και CDW. Η Delaney αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος σε στρατηγικές που αφορούν στον κανάλι στις εταιρείες IBM , Acer και Dell/ SonicWALL . Από την ένταξή της στην εταιρεία, έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να κάνει τις Distribution Central και Connector Systems τους πρώτους διανομείς και συνεργάτες της Sophos στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Βραβεία αναγνώρισης
Η Sophos έχει λάβει σημαντικά βραβεία και αναγνωρίσεις τόσο για την ομάδα της εταιρείας στο κανάλι όσο και για τα προγράμματα καναλιού. Μεταξύ των σπουδαιότερων τιμιτικών διακρίσεων για την Sophos φέτος ήταν τα CRN UK’s Channel Sales & Marketing Award (το Πρόγραμμα Συνεργατών της Sophos ανακυρήχθηκε το καλύτερο στην Μεγάλη Βρετανία. Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα επιτεύγματα των ατόμων αλλά και των ομάδων που είναι υπεύθυνα για να γινει το κανάλι IT στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο επιτυχημένο), CRN’s 2013 Top Women of the Channel (Διάφορες ηγετικές προσωπικότητες της Sophos ήταν ανάμεσα σε αυτές που τιμήθηκαν: η Kendra Krause, Vice President of Americas Channel Sales, η Amy Gelpey, Senior Channel Marketing Manager και η Regina Vignone, Director of Sales), CRN’s Power 100 Most Powerful Women of the Channel (Η Kendra Krause ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες γυναίκες της λίστας των εκτελεστικών διευθυντριών που αναγνωρίστηκαν για τα επιτεύγματα τους στο κανάλι), CRN’s 2013 5-Star Partner Rating (ύψιστη βαθμολογία 5-Star Partner Program για τα στοιχεία, την υποστήριξη που παρέχονται στα προγράμματα συνεργασίας στο κανάλι) καθώς και το βραβείο CDW με την Sophos να αναγνωρίζεται ως Sapphire Partner of the Year για το έτος 2012.

Αναγνώριση για το Sophos UTM
Η εταιρεία επίσης διακρίθηκε στην έκθεση CRN 2013 Annual Report Card (ARC). Στην διάσημη μελέτη που θεωρείται σημείο αναφοράς για τη μέτρηση της αριστείας στον χώρο της κοινότητας της πληροφορικής αναγνωρίζει τους κορυφαίους εταίρους πωλητές στον κλάδο.

Στην Sophos απονεμήθηκαν οι υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις για την καινοτομία των προϊόντων της στην κατηγορία Συσκευές Ασφάλειας Δικτύου κατηγορία για την λύση Ενοποιημένη Διαχείριση Απειλών (UTM), το γνωστό Sophos UTM. Οι νικητές ανακοινώθηκαν ζωντανά στην δεξίωση των βραβείων, την Τρίτη 20 Αυγούστου του 2013, στην εκδήλωση XChange 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην Sophos, κάθε χρονιά είναι η χρονιά του εταίρου και συνεργάτη, αλλά φέτος πιο συγκεκριμένα, αποδείξαμε την δέσμευση μας προς το κανάλι, από την φιλοξενία των μεγαλύτερων συνεδρίων για τους εταίρους στην ιστορία μας έως στο “game changing” πρόγραμμα MSP που δημιουργήσαμε για τους εταίρους μας. Το κανάλι είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως” είπε ο Mike Valentine, Senior Vice President, Worldwide Sales της Sophos. “Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την πιο πλήρη και οικονομική πρόταση στον τομέα της Ασφάλειας, η οποία έχει αποδειχτεί, και έχει βραβευτεί, και επιπλέον είναι ιδιαίτερα απλή στην χρήση ενώ συνδυάζεται με το πλέον ισχυρό πρόγραμμα για το κανάλι. Και με το επιθετικό μας roadmap που θα προσφέρει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο προτάσεων, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ακόμη περισσότερη αξία στους επόμενους μήνες για να συνεχίσουμε να τους βοηθάμε να αυξήσουν τα κέρδη τους” συμπλήρωσε”.

Για να μάθετε περισσότερα για το Sophos Partner Program, επσικεφτείτε την σελίδα: http://www.sophos.com/en-us/partners.aspx.