Η Sophos ενισχύει τις πωλήσεις με μία νέα ηγετική προσωπικότητα

Ο John Keenan φέρνει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και στην διεύθυνση πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων 13 χρόνων εμπειρίας με την SonicWALL, όπου πρόσφατα δημιούργησε ένα νέο οργανισμό πωλήσεων για λογαρισμούς mid-market και ανέπτυξε την στρατηγική του συγκεκριμένου τμήματος στο κανάλι. Ως Αντιπρόεδρος των Πωλήσεων στην Βόρεια Αμερική, ο Keenan φρόντισε να επεκτείνει την δραστηριότητα της επιχείρησης με επιτυγχάνοντας να δημιουργήσει σχέσεις κλειδιά, με συνεργάτες της εταιρείας στο κανάλι.

Ο John Keenan είναι μία ευρέως σεβαστή προσωπικότητα στο κανάλι της ασφάλειας, και είμαι ενθουσιασμένος που τον καλωσορίσω στην Sophos. Φέρνει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο βιογραφικό στο χώρο της ασφάλειας και έχει κερδίσει εμπειρία σε κορυφαίους του καναλιού και σε ομάδες πωλήσεων”, δήλωσε ο Michael Valentine, Ανώτερος Αντιπρόεδρος των Πωλήσεων της Sophos. “Κάθε μέρα, η ομάδα Sophos εργάζεται σκληρά για να είναι η εταιρεία που θα προτιμήσει το κανάλι και οι πελάτες στον τομέα της ασφάλειας. Τα προϊόντα μας, οι άνθρωποι  μας και τα προγράμματα των συνεργατών μας συνεχίζουν να κερδίζουν βραβεία της βιομηχανίας. Στο πρόσωπο του John στην εταιρεία, βρήκαμε τον ιδανικό ηγέτη για να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις επιχειρήσεις μας στη Βόρεια Αμερική” συμπλήρωσε ο κος. Valentine.

Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος Sophos. Η πρόταση αξίας της εταιρείας να παρέχει “ασφάλεια, φτιαγμένη απλά”  έχει ξεκάθαρη απήχηση στο κανάλι, ενώ συμπληρώνεται από ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο λύσεων ασφαλείας για endpoint, mobile, server και network εφαρμογές” δήλωσε ο Keenan. “Η διαρκής εστίαση της εταιρείας στην ενδυνάμωση του καναλιού, το best-in-class χαρτοφυλάκιο σε λύσεις για endpoint, mobile, server και network εφαρμογές και η δυνατότητα να συμβάλω στην κορυφαία ομάδα του Mike Valentine έκανε την απόφαση μου να ενταχθώ στην Sophos πιο εύκολη” σύμπλήρωσε.