Η Sophos ανακοίνωσε την πρόσληψη της Mary Winfield, ως Senior Vice President

Ό στόχος μας “Η ασφάλεια όσο πιο απλή γίνεται” μπορεί να υλοποιηθεί πλήρως μόνο όταν κάθε αλληλεπίδραση της Sophos με τους πελάτες και τους συνεργάτες ξεπερνά τις προσδοκίες τους” δήλωσε ο Kris Hagerman, Διευθύνων Σύμβουλος της Sophos. “Η Mary έχει μια εξαιρετική πορεία στην δημιουργία δυναμικών και με μεγάλο αντίκτυπο οργανισμών εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης πελατών, και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην διοικητική μας ομάδα“.

Στην Sophos, η Winfield θα προωθήσει και θα οδηγήσει ένα παγκόσμιας κλάσης οργανισμό υποστήριξης πελατών που αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες, μεθοδολογίες και τα κανάλια για να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών της εταιρείας. Η Sophos έχει ήδη μία από τις καλύτερες φήμες στην βιομηχανία για την ποιότητα εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των πελατών της.

Η αποστολή της Winfield είναι να ενισχύσει τη συγκεκριμένη φήμη ακόμη περισσότερο. Ο οργανισμός της θα χρησιμεύσει ως εστιακό σημείο για το “Η φωνή του πελάτη” εντός της Sophos για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης.

Η Mary Winfield, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της ομάδας της Sophos. Πιστεύω ότι η εταιρεία εκτελεί μια στρατηγική νίκης, που αποτελεί πρότυπο για τη βιομηχανία της ασφάλειας, με προϊόντα νικητές και χάρη στην δέσμευση της να αριστεύει στην εξυπηρέτηση πελατών. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εταιρεία να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε αλληλεπίδραση με τους πελάτες στην προσπάθειά μας να κάνουμε την ασφάλεια απλή υπόθεση“.