Jacarta JCAM-IR, Νέα HD IP Network Camera με υπέρυθρες

Αν και παρέχει εξαιρετική κάλυψη χώρων παρακολούθησης κατά την διάρκεια της ημέρας, η JCAM-IR είναι εξοπλισμένη με υπέρυθρες για να ικανοποιήσει ανάγκες επιχειρήσεων που επιθυμούν να εφαρμόσουν 24ωρη παρακολούθηση.

Ποιότητα εικόνας JCAM-IR

Κρίσιμη σημασία για την επιτυχημένη εφαρμογή οποιασδήποτε στρατηγική επιτήρησης της ασφάλειας είναι η ποιότητα της εικόνας από τις κάμερες που χρησιμοποιούνται. Η JCAM-IR είναι μια HD κάμερα fixed-lens με αισθητήρα 2 Megapixels που σας επιτρέπει να στριμάρετε video με ανάλυση έως 1080p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο αν το επιθυμείτε. Η αναγνώριση προσώπου μπορεί να επιτευχθεί σε κανονικές συνθήκες φωτισμού μέχρι και σε απόσταση 10 μέτρων. Η JCAM-IR έχει εμβέλεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκοταδιού έως 10 μέτρα.

Συναγερμοί JCAM-IR

Μόλις ανιχνευτεί κίνηση από την JCAM-IR, τότε μπορεί να καταγράψει videos και φωτογραφίες, πριν και κατά την διάρκεια του event, τα οποία μπορεί να στείλει με email. Τα video μπορούν να αποθηκευτούν είτε στην κάρτα microSD που είναι ενσωματωμένη στην κάμερα, είτε σε ένα PC που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Η εγγραφή video και η λήψη φωτογραφιών μπορούν να ενεργοποιηθούν είτε χειροκίνητα, είτε εφόσον ανιχνευτεί κίνηση ή κάποιο γεγονός, χρησιμοποιώντας τον προαιρετικό αισθητήρα Jacarta Go-Probe, ο οποίος μπορεί να ανιχνεύσει διαρροή νερού, φωτιά, άνοιγμα πόρτας κ.α.

JCAM-IR 2

JCAM-IR 3

Μπορείτε να κατεβάσετε την μπροσούρα από εδώ.