Κρυπτογράφηση χωρίς συμβιβασμούς: Η Sophos παρουσίασε το SafeGuard Enterprise 6.1

Με την έκδοση 6.1 του SafeGuard Enterprise, η Sophos διευθετεί τα δύο μεγαλύτερα ζητήματα στην κρυπτογράφηση -την απόδοση και τη χρηστικότητα- εκμεταλλευόμενη την γηγενή και ενυπάρχουσα κρυπτογράφηση του λειτουργικού συστήματος για καλύτερη απόδοση και προσφέροντας multi-platform διαχείριση για όλες τις συσκευές και τα περιβάλλοντα cloud. 

Το SafeGuard Enterprise καταφέρνει να δώσει τη λύση στη μεγάλη πρόκληση της διαχείρισης της κρυπτογράφησης σε πολλαπλές πλατφόρμες, συσκευές και περιβάλλοντα cloud.  Χρήστες και προσωπικό IT είναι πλέον σε θέση να μοιράζονται δεδομένα με ασφάλεια μεταξύ υπολογιστών Windows, Mac και φορητών συσκευών – εξασφαλίζοντας τα δεδομένα οπουδήποτε και αν βρίσκονται, οπουδήποτε και αν αποστέλλονται.

Η διαχείριση πολλαπλών συσκευών δεν σημαίνει πλέον και διαχείριση πολλαπλών κονσολών, και επομένως οι ομάδες IT μπορούν να εμπιστευτούν και να αγκαλιάσουν πλήρως τη κρυπτογράφηση για την υποστήριξη των χρηστών τους. Η προσέγγιση της Sophos στην κρυπτογράφηση επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με ασφάλεια και όπως το επιθυμούν – διαμοιραζόμενοι αρχεία μεταξύ χρηστών, συνεργατών και των πελάτων τους μέσω των υπηρεσιών cloud και μέσω των συσκευών που χρησιμοποιούν.

Η Sophos είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει γηγενή κρυπτογράφηση της συσκευής, κρυπτογράφηση στο σύννεφο, σε κινητά, σε αφαιρούμενες συσκευές  καθώς και κρυπτογράφηση κατά το διαμοιρασμό αρχείων σε μία μοναδική λύση κεντρικής διαχείρισης, παρέχοντας απαράμιλλη ασφάλεια, επιδόσεις καθώς και διαισθητική εμπειρία χρήσης.

Τι νέο προσφέρει το SafeGuard Enterprise 6.1

  • Με το SafeGuard Enterprise μπορείτε να διαχειριστείτε τη μέθοδο κρυπτογράφησης BitLocker της Microsoft για Windows ή το FileVault 2 για υπολογιστές Mac.
  • Χάρη στην υποστήριξη για τα Windows 8 καθώς και με την κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείων ή σκληρών δίσκων για Mac, το SafeGuard καλύπτει περισσότερα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες από ποτέ άλλοτε.
  • Η απλοποιημένη δημιουργία keyring παρέχει απρόσκοπτη, κεντρική διαχείριση. Με τη νέα έκδοση,  εξοικονομείται χρόνος χάρη στον τρόπο δημιουργίας keyring, που δεν απαιτεί επανάληψη εισόδου (login).
  • Χρήση μίας ενιαίας κονσόλας για την διαχείριση της κρυπτογράφησης ολόκληρων δίσκων, αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης, διαμοιραζόμενων αρχείων ή αποθηκευμένων δεδομένων στο σύννεφο.
  • Η πλήρως ενημερωμένη κατάσταση ασφαλείας για ολες τις συσκευές, με δυνατότητες δημιουργιας εκθέσεων ελέγχου, επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί και να επιβάλλει τη συμμόρφωση στις εσωτερικές πολιτικές και τους εξωτερικούς κανονισμούς.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για μία δοκιμή 30 ημερών εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.