Sophos Mobile Control: Απλότητα, Ασφάλεια και δυνατότητες κλιμάκωσης, οδηγούν σε συνεχή άνοδο και υϊοθέτηση

Sophos Mobile Control 

Προστατεύοντας ήδη εκατομμύρια φορητών συσκευών και κινητά σε δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς πελατών, η τελευταία έκδοση του Sophos Mobile Control (SMC) διαθέτει μια νέα web-based κονσόλα διαχείρισης που μπορεί να αναπτυχθεί, είτε on-premise είτε ως εύκολη στη χρήση υπηρεσία (service) για τη διαχείριση, τη προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων.

Παρέχει αποτελεσματική διαχείριση των κινητών συσκευών για τον έλεγχο όσων έχουν πρόσβαση σε εταιρικά συστήματα και δίκτυα. Χρησιμοποιώντας το Sophos Mobile Control, οι ομάδες IT μπορούν να επιβάλλουν εξίσου τη συμμόρφωση προς τους κανονισμούς καθώς και προς στις εταιρικές πολιτικές εξασφαλίζοντας πλήρως την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής, χωρίς πολυπλοκότητα. Το Sophos Mobile Control υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Windows Phone 8, Android και iOS 7, που είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Apple.

Σε μία πρόσφατη έρευνα της IDC, σημειώνεται ότι το 24% των οργανώσεων SMB (Small Medium Business) χρησιμοποιούν σήμερα μια λύση MDM για να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τις φορητές συσκευές τους και τα κινητά τηλέφωνα. Η μελέτη αναγνώρισε ότι το Sophos Mobile Control αποτελεί την πλέον χρησιμοποιούμενη λύση MDM μεταξύ των συμμετεχόντων στην έρευνα με ποσοστό 25%. Επιπλέον, τον περασμένο μήνα, η Sophos ονομάστηκε ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant που αφορούσε σε Endpoint Protection πλατφόρμες, και πρόσφατα έλαβε μια θετική κριτική από το 451 Group.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη συνεχιζόμενη υϊοθέτηση των δικών μας λύσεων MDM. Όπως επιβεβαιώνεται και από την έκθεση της IDC, οι ευκαιρίες στην αγορά είναι τεράστιες, και το Sophos Mobile Control βρίσκεται ήδη στην κορυφή των λύσεων του είδους» δήλωσε ο Dan Schiappa, Senior Vice President και General Manager του EndUser Protection Group της Sophos. «Καθώς οι οργανισμοί κοιτάζουν πως να καθορίσουν και να βελτιώσουν τις πολιτικές BYOD για να είναι συμμορφωμένες με κανονισμούς και άλλα θέματα συμμόρφωσης, η Sophos συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος πάροχος λύσεων προστασίας τελικών σημείων, δικτύων και διακομιστών».

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.