Εστιάστε στην ασφάλεια με προϊόντα της Jacarta

Ένα τομέας που αυξάνεται σημαντικά η δημοτικότητα του ανάμεσα στους χρήστες, είναι η ασφάλεια. Ο εξοπλισμός στα Κέντρα Δεδομένων και στα Δωμάτια Διακομιστών είναι ιδιαίτερα πολύτιμος, και η πληροφορία που αποθηκεύεται σε αυτά τα περιβάλλονται είναι πολλές φορές ανεκτίμητης αξίας.
Οι λύσεις της Jacarta μπορούν να παρακολουθούν αυτούς τους χώρους, ενισχύοντας την ασφάλεια με μία σειρά από τρόπους χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες και προϊόντα.  

Αισθητήρας ασφάλειας – Ο βασικός αισθητήρας ασφαλείας της Jacarta, είναι ένας τύπος μαγνητικού αισθητήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποστείλει ένα μήνυμα συναγερμού στην περίπτωση που ανοίξει μία πόρτα ή κάποιο παράθυρο.   

Αισθητήρας κραδασμών – Ο αισθητήρας κραδασμών, προσαρμόζεται σε γυάλινες επιφάνειες και πόρτες, όταν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν δια της βίας. Μόλις ανιχνευθεί κραδασμός ή δόνηση, ο αισθητήρας θα ενεργοποιήσει ένα συναγερμό.  

Αισθητήρας υπέρυθρων – Χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπέρυθρων, ο αισθητήρας PIR θα ειδοποιήσει τους χρήστες για κίνηση στον περιβάλλοντα χώρο που παρακολουθείται
Ο αισθητήρας ασφάλειας, ο αισθητήρας κραδασμών και ο αισθητήρας υπέρυθρων (PIR) αποτελούν μέρος της γκάμας αισθητήρων Go-Probe της Jacarta, και επομένως είναι συμβατοί με όλες τις συσκευές ελέγχου και παρακολούθησης της εταιρείας. Αν θέλετε να δείτε την πλήρη γκάμα των αισθητήρων Go-Probe πατήστε εδώ.

JCAM IR IP Camera – Η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης μπορεί να είναι επωφελής με ποικίλους τρόπους. Εκτός από τον αποτρεπτικό φυσικό ρόλο της, μία IP Camera μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του προσωπικού και την παροχή αποδεικτικών στοιχείων για εγκληματική δραστηριότητα. Η JCAM IR IP Camera εξοπλίζεται με μία σειρά από βασικά χαρακτηριστικά όπως νυχτερινή όραση και ανίχνευση κίνησης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν της εταιρείας, πατήστε εδώ.