Το Sophos Mobile Security 4.0 για συσκευές Android έρχεται. Κάντε εγγραφή για τη beta έκδοση και κερδίστε δώρα!

Η νέα μεγάλη ενημέρωση της δωρεάν εφαρμογής antivirus για κινητά τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό σύστημα Android είναι σχεδόν έτοιμη για να εισέλθει σε δοκιμαστική φάση και η Sophos ζητάει τη βοήθεια σας.

Κάντε εγγραφή στο δοκιμαστικό πρόγραμμα της εταιρείας, και η Sophos θα σας ειδοποιήσει με email όταν η δοκιμαστική έκδοση είναι έτοιμη. Το καλύτερο; Αν κάνετε εγγραφή για τη δοκιμαστική έκδοση πριν τις 30 Σεπτεμβρίου, τότε αυτομάτως θα μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε μία δωροκάρτα $25 στο Google Play store.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε:

1. Κάντε εγγραφή στο Sophos Mobile Beta Google group: http://soph.so/yUzZg
2. Ελέγξτε το email σας, όπου και θα σας γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το πως να εγκαταστήσετε το λογισμικό

Κάντε εγγραφή πριν τις 30 Σεπτεμβρίου – θα γίνει κλήρωση και 20 τυχεροί θα λάβουν δώρο από μία δωροκάρτα των $25.

Sophos Mobile Security για Android

Η Sophos Mobile Security είναι μία ελαφριά αλλά ιδιαίτερα ισχυρή εφαρμογή η οποία προστατεύει τις συσκευές Android χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή στην αυτονομία της μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας τη τελευταία και απολύτως ενημερωμένη –έως στο τελευταίο λεπτό- τεχνολογία της SophosLabs που αυτομάτως “σκανάρει” τις εφαρμογές καθώς εγκαθίστανται μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία ασφάλεια διαρκώς.

Άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, περιλαμβάνουν ένα privacy advisor (συμβουλευτική εφαρμογή σχετικά με την ιδιωτικότητα σας), κρυπτογράφηση δεδομένων και συσκευής, καθώς και δυνατότητα εφαρμογής κωδικού πρόσβασης ανά εφαρμογή, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά σε περιπτώσεις ευαίσθητων δεδομένων όπως στη περίπτωση της εφαρμογής για τα email σας. 

Η Sophos έχει λάβει πολλά βραβεία και εξαιρετικές αξιολογήσεις για την εφαρμογή Sophos Mobile Security, η οποία έχει “κατέβει” περισσότερες από 100.000 φορές από το Google Play store.

Η εφαρμογή Sophos Mobile Security έχει και έκδοση για επιχειρήσεις την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω του Mobile Control, το προϊόν διαχείρισης επιχειρησιακών συσκευών και ασφαλείας της Sophos.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.