Ανώτατη διάκριση και 5 αστέρια στο Sophos Mobile Control 4.0 από το SC Magazine

Το SC Magazine, στο τεύχος Ιουλίου 2014 περιγράφει το Sophos Mobile Control 4.0 (SMC) ως ένα “σταθερό, επιχειρησιακού-επιπέδου προϊόν” και τονίζει ότι το SMC είναι “εύκολο στην ανάπτυξη, στη διαχείριση και με ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών”.

Το συγκεκριμένο βραβείο δεν πρέπει να αποτελεί πάντως έκπληξη, αφού και η παλαιότερη έκδοση του Sophos Mobile Control 3.5 είχε επίσης λάβει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων από το SC Magazine. Μάλιστα, η Sophos αναγνωρίστηκε ως “Οραματιστής” (Visionary) στο Gartner Magic Quadrant στη κατηγορία Enterprise Mobility Management.

Μερικά ακόμη σημεία που τονίζονται από το περιοδικό SC Magazine είναι τα παρακάτω:

1. Το SMC υποστηρίζει πρωτοβουλίες BYOD με το ειδικό self-service portal που διαθέτει οπότε και οι χρήστες μπορούν να “διαχειριστούν οι ίδιοι τις περισσότερες δραστηριότητες help-desk αν οι διαχειριστές επιλέξουν αυτό τον τρόπο”.  
2. Για τη διαμόρφωση, το user provisioning και την εγγραφή συσκευών χρειάστηκαν μόνο μερικά λεπτά.
3. Το περιβάλλον χρήσης είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και εύκολο στη πλοήγηση.
4. Ένα από χαρακτηριστικά που πρέπει να σημειώσουμε είναι την ενσωμάτωση antivirus και της λύσης προστασίας για την οποία η Sophos είναι γνωστή στους πελάτες της.
5. Η τεκμηρίωση υποστήριξης παρέχει “εξαιρετικές πληροφορίες για κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος” οι οποίες ήταν “ξεκάθαρες και εύκολες στη κατανόηση”.
6. Η απόδοση προς τιμή είναι καλή

H Sophos είναι ένας Οραματιστής στο χώρο του Enterprise Mobility Management.

Στο Magic Quadrant for Enterprise Mobility Management Suites 2014 της εταιρείας Gartner, η Sophos αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στη κατηγορία Visionary Quadrant. Μάθετε τι είπε η Gartner για τη Sophos και τη λύση SMC της εταιρείας στη δωρεάν έκθεση Magic Quadrant.

Μάθετε περισσότερα για το Sophos Mobile Control

Το SMC 4.0 πηγαίνει τη προστασία δεδομένων πέρα από την πόρτα του… γραφείου σας εξασφαλίζοντας την επίμονη κρυπτογράφηση των φορητών συσκευών. Επίσης η προσθήκη ελέγχου πρόσβασης δικτύου (NAC, Network Access Control) με βάση της κατάσταση συμμόρφωσης της συσκευής καθιστά τη διαχείριση των φορητών συσκευών, τη διαχείριση του περιεχομένου και την ασφάλεια των φορητών συσκευών πιο απλή και αποτελεσματική διαδικασία.

Διαθέσιμο “on-premise” ή ως υπηρεσία, το SMC παρέχει μία απλή και διαφοροποιημένη προσέγγιση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς να διαχειριστούν και να εξασφαλίσουν τις φορητές συσκευές, το περιεχόμενο και τις εφαρμογές τους.

Παρακολουθήστε αυτό το video για να αποκτήσετε μία εικόνα του Sophos Mobile Control ή αν θέλετε μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να δοκιμάσετε δωρεάν το προϊόν και να διαπιστώσετε από μόνοι σας για ποιο λόγο το SMC είναι το καλύτερο προϊόν EMM για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.