10 λόγοι για να επιλέξετε ADC της σειράς APV της Array Networks

Αυτοί είναι οι 10 σπουδαιότεροι λόγοι για να επιλέξετε ένα ADC (Application Delivery Controller) της σειράς APV της Array. Όλες οι επιχειρήσεις σήμερα απαιτούν την περαιτέρω απλοποίηση και βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών τους λειτουργιών. Η υψηλής απόδοσης τεχνολογία των προϊόντων της Array αποτελεί το πρώτο βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι λύσεις της Array είναι σχεδιασμένες για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα οργάνωσης των επιχειρήσεων και να αυξήσουν εντυπωσιακά την παραγωγικότητα των υπαλλήλων και την επιχειρησιακή ευκινησία, βελτιώνοντας τη διαχείριση του δικτύου και μειώνοντας δραματικά το κόστος.

Με την έλευση της εικονικοποίησης (virtualization), την ανάγκη για υπηρεσίες συστήματα στο cloud δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα (public & private cloud), την έκρηξη στη φορητότητα και την χρήση ολοένα νέων προτύπων συμπεριλαμβανομένου του IPv6 και της κρυπτογράφησης 2048-bit, τα σύγχρονα συστήματα διάθεσης εφαρμογών πρέπει να διαθέτουν σημαντικές επιδόσεις και επεκτασιμότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φορητότητας και του cloud με ιδιαίτερη ευελιξία για μέγιστη αποτελεσματικότητα και απόδοση των εφαρμογών.

Τα συστήματα διάθεσης εφαρμογών APV της Array, απαντούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις, τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι υπηρεσιών και μεγάλοι οργανισμοί του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, σε σχέση με τη διάθεση εφαρμογών μέσω των υποδομών τους ή το cloud. Διαθέσιμa ως συσκευές hardware ή ώς εικονικές μηχανές (virtual appliances), τα συστήματα διάθεσης εφαρμογών Array APV συνδυάζουν επιδόσεις αιχμής και μεγάλη επεκτασιμότητα με μετασχηματιστικά χαρακτηριστικά. Τα συστήματα της Array έχουν πολύ συμφέρουσες τιμές και δημιουργούν απαράμιλλη αξία και απόδοση της επένδυσης σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι 10 κορυφαίοι λόγοι για να επιλέξετε ένα Ελεγκτή Διάθεσης Εφαρμογών (ADC) της σειράς APV της Array  

1) Υψηλότερη απόδοση

Είναι ικανοί να προσφέρουν 99.999% διαθεσιμότητα εφαρμογής, έως και 5πλάσια επιτάχυνση εφαρμογής ενώ παρέχουν τη πρώτη γραμμή άμυνας για web-enabled εφαρμογές και υπηρεσίες cloud.

2) Ενσωματωμένη διαχείριση

To eCloud API της Array παρέχει ένα περιβάλλον χρήσης σε επίπεδο script (script-level) για συστήματα διαχείρισης cloud. Επίσης η ολοκλήρωση OpenStach επιτρέπει την ταχεία ενσωμάτωση και τον έλεγχο της τεχνολογίας Array.

Array APV Series application delivery controller1

3) Χαμηλότερο κόσρος ανά SSL TPS

Τυπικά από 30% έως 70% χαμηλότερο κόστος από παραπλήσια μοντέλα για κρυπτογράφηση SSL 2048-bit κατά μήκος όλης της γκάμας των προϊόντων της σειράς APV.

4) Μετάβαση σε IPv6

Οι λύσεις DNS64/NAT64 της Array επιτρέπουν σε εταιρείες και οργανισμούς που τρέχουν IPv6 δίκτυα να έχουν πρόσβαση σε IPv4 δίκτυα, διακομιστές και περιεχόμενο. Η πλατφόρμα SLB-PT της Array επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με παρουσία IPv4 στο Internet να υποστηρίζουν τη πρόσβαση από IPv6 clients.

5) Εύκολη διαχείριση της κίνησης

Η βελτιστοποιημένη, Layer 7, μηχανή εφαρμογής πολιτικής με την ονομασία SpeedPolicy, προσφέρει δυνατότητες διαμόρφωσης WebUI τύπου point-and-click που εκτελούνται σε επίπεδο συστήματος για ευελιξία και υψηλή απόδοση.

Array APV Series application delivery controller2

6) Χαρακτηριστικά Υψηλής Απόδοσης

Από τη στιγμή που τα χαρακτηριστικά εκτελούνται σε επίπεδο συστήματος, οι appliances της σειράς APV διατηρούν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης με πολλαπλά χαρακτηριστικά να είναι ενεργοποιημένα ταυτόχρονα.

7) Πολύ-Επίπεδη Ασφάλεια

Το WebWall παρέχει μία πρώτη γραμμή άμυνας για web-based cloud εφαρμογές ενώ παράλληλα προστατεύει τα Web Application Firewalls από επιθέσεις τύπου brute force και από μη εξουσιοδοτημένες αιτήσεις.

8) Εξαιρετική Υποστήριξη

Οι πριν και μετά τη πώληση μηχανικοί και το κέντρο υποστήριξης της Array έχουν δεσμευτεί να αγωνίζονται για τη τελειότητα και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας.

9) Ευέλικτες επιλογές πλατφόρμας

Η APV Series της Array προσφέρεται σε τρεις επιλογές, physical, virtual ή multi-tenant ώστε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Η AVX10650 μάλιστα είναι μία πραγματική multi-tenant ADC, με dedicated SSL, I/O και επεξεργαστικούς πόρους για έως και οκτώ instances. 

Array APV Series application delivery controller3

10) Καθιερωμένη και αναγνωρισμένη εταιρεία

Με 10ετή παρουσία ρεκόρ στη βιομηχανία, που αποδεικνύεται από τους χιλιάδες πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, οι λύσεις δικτύωσης και ADC της Array έχουν αναγνωριστεί ως κορυφαίες στη βιομηχανία για την απόδοση και την αξία τους.