Τη διάκριση Visionary έλαβε η iboss στο Magic Quadrant της Gartner στην κατηγορία Secure Web Gateway

Επιβεβαιώνοντας την θέση της ως “disruptor” στην αγορά των Secure Web Gateways, η iboss έλαβε την διάκριση Visionary (Οραματιστής) στο Secure Web Gateway Magic Quadrant 2017 της Gartner.

Μάλιστα, η iboss είναι και η πρώτη εταιρεία που ονομάστηκε Visionary στην κατηγορία, μία διάκριση που είχε να κάνει την εμφάνιση της -στην συγκεκριμένη κατηγορία- από το 2012.

Ως η μοναδική εταιρεία που έχει “όραμα” στην αγορά Secure Web Gateway, είναι σε θέση από μόνη της να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο παράδοσης και διαχείρισης της κυβερνοασφάλειας.

Όμως δεν χρειάζεται να βασιστείτε στα λόγια της ίδιας της iboss. Για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που η Gartner βλέπει την αγορά Secure Web Gateway και για ποιο λόγο η iboss είναι “Visionary” κατεβάστε την αναφορά της γνωστής εταιρείας Gartner 2017 Secure Web Gateway από εδώ (απαιτείται εγγραφή).

Σύμφωνα με την Gartner, για να χαρακτηριστεί μία εταιρεία “Οραματιστής” στο Μαγικό Τεταρτημόριο της, θα πρέπει “να έχει κατανοήσει προς τα που πηγαίνει η αγορά ή έχει το όραμα για να αλλάξει τους κανόνες της αγοράς”.

Μόνο μία ήταν η εταιρεία που κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση στο 2017 Secure Web Gateway Magic Quadrant της Gartner, η iboss.

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.