Sophos Mobile: Ήδη συμβατό με τα iOS 11 και Android Oreo

Με τη πρόσφατη κυκλοφορία του iOS 11 και τη διάθεση της νέας έκδοσης του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, Android 8.0 Oreo πριν μερικές εβδομάδες, οι developers λογισμικού για φορητές συσκευές ήταν αρκετά απασχολημένοι τελευταία.  

Τα καλά νέα είναι το Sophos Mobile προσφέρει ήδη “same-day compatibility” (συμβατότητα από τη πρώτη μέρα της διάθεσης του λογισμικού) τόσο με το iOS 11 όσο και με το Android 8.0 Oreo. Αυτό σημαίνει ότι μόλις οι χρήστες σας αναβαθμίσουν στις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων που χρησιμοποιούν, θα υποστηρίζονται πλήρως και θα προστατεύονται από το Sophos Mobile.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 11 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη προϊοντική ιστοσελίδα της Apple για το iOS. Για λεπτομέρειες που αφορούν στο Android 8.0 Oreo μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Google για το mobile λειτουργικό σύστημα της Android Oreo.

Όσο οι χρήστες σας χρησιμοποιούν τις τελευταίες Sophos Mobile apps, δεν είναι απαραίτητο να λάβετε πρόσθετα μέτρα για να υποστηρίζονται πλήρως τα iOS 11 και Android 8.0 Oreo κατά μήκος της Sophos Mobile εγκατάστασης σας. Εξάλλου η Sophos έχει ήδη δοκιμάσει και ελέγξει τις pro-release εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων και έχει πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές που ήταν απαραίτητες ώστε το Sophos Mobile να είναι συμβατό – όποτε οι χρήστες σας είναι έτοιμοι να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.