Το Intercept X είναι ένας Tech Innovator

Το Intercept X είναι μια επόμενης γενιάς λύση που έφερε την επανάσταση στην ασφάλεια πληροφορικής και που γίνεται ολοένα και γνωστότερο καθώς προσελκύει όλο και περισσότερα βραβεία. Το CRN, κορυφαία ειδησεογραφική πηγή για παρόχους λύσεων ασφάλειας πληροφορικής αλλά και για το κανάλι IT,  αναγνώρισε το Intercept X ως την κορυφαία λύση στην κατηγορία Security – Endpoint και στα βραβεία Tech Innovator του 2017.

Τα βραβεία τιμούν τους παρόχους λύσεων δικτυακής ασφάλειας και άλλους σε 32 κατηγορίες και ο ανταγωνισμός φέτος ήταν εντονότερος με 216 συμμετέχοντες σε όλες τις κατηγορίες.

Το Intercept X βρέθηκε τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες λύσεις κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, χάρη στην signatureless ανίχνευση απειλών και exploits που διαθέτει, τις anti-ransomware δυνατότητες CryptoGuard, το χαρακτηριστικό “root cause analysis” και την δυνατότητα αποκατάστασης από ζημιές που έχουν προκαλέσει κακόβουλα προγράμματα. Τα βραβεία Tech Innovator φέτος υπογράμμισαν “την ικανότητα μετατροπής μιας μελλοντικής άποψης της τεχνολογίας στην σημερινή πραγματικότητα” και το Intercept X, με την κορυφαία του άμυνα και τις δυνατότητες αποκατάστασης από την αυξανόμενη απειλή του ransomware, ταιριάζουν απόλυτα στον παραπάνω χαρακτηρισμό.

Και αν η τρέχουσα έκδοση του Intercept X έχει προκαλέσει αίσθηση, οι πελάτες θα αγαπήσουν αυτό που ετοιμάζει η Sophos: πρόκειται να προσθέσει δυνατότητες βαθιάς εκμάθησης στο Intercept X, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του προγράμματος “early access” (πρόωρης πρόσβασης).

Το Intercept X με δυνατότητες βαθιάς εκμάθησης πηγαίνει την προληπτική προστασία στο επόμενο επίπεδο, βελτιώνοντας τα αποτελέσματα ανίχνευσης του νέου και μοναδικού κακόβουλου λογισμικού χωρίς να αυξάνεται ο αριθμός των ψεύτικων θετικών. Πρόκειται για έναν “game changer” στην ασφάλεια πληροφορικής.

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα “early access” για το Intercept X ή τις νέες δυνατότητες βαθιάς εκμάθησης του, επισκεφθείτε την κοινότητα της Sophos. Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.