Το Sophos Intercept X είναι η καινοτομία της χρονιάς στην ασφάλεια

Το Sophos Intercept X είναι η καινοτομία της χρονιάς στην ασφάλεια κερδίζοντας το βραβείο στα Security Excellence Awards του Computing. Τα εγκωμιαστικά σχόλια για το Intercept X και τις επόμενης γενιάς anti-ransomware και anti-exploit δυνατότητες του δεν έχουν σταματημό. Οι νικητές στα ετήσια Security Excellence Awards ανακοινώθηκαν και η Intercept X κέρδισε το βραβείο για την Καινοτομία Ασφάλειας της Χρονιάς.

Η τελετή που διοργανώθηκε στις 23 Νοεμβρίου στην καρδιά του Λονδίνου από το Βρετανικό περιοδικό τεχνολογίας Computing, στο πλαίσιο του ετήσιου Enterprise Security & Risk Management Summit, γιόρτασε τις καλύτερες εταιρείες, λύσεις, προϊόντα αλλά και προσωπικότητες από την βιομηχανία της ασφάλειας σε 20 κατηγορίες.

Η κατηγορία Καινοτομία της Χρονιάς ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική αυτή τη χρονιά, με 13 εταιρείες να διεκδικούν την πλέον περιζήτητη διάκριση στην εκδήλωση.

“Ήμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι το Intercept X βραβεύτηκε ως η καινοτομία ασφάλειας της χρονιάς με το περιοδικό Computing να διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά μία εκπληκτική τελετή απονομής στο Λονδίνο”, δήλωσε ο Διακεκριμένος Μηχανικός της SophosLabs, Andy Thomas.

“Σίγουρα υπήρχαν και άλλοι πολλοί προμηθευτές λύσεων Next Gen, ωστόσο η Intercept X ήταν ο απόλυτος νικητής – έχοντας αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένος χάρη στην anti-exploit και anti-ransomware τεχνολογία του. Η αναγνώριση του από τη βιομηχανία είναι εκπληκτική και μας έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση” συμπλήρωσε ο Andy Thomas.

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.