Ποια είναι η λύση στα προβλήματα των next-gen firewalls;

Τα επόμενης γενιάς firewalls που αποτελούν εξέλιξη των μοντέρνων firewalls διαθέτουν ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, με την ορατότητα και τον έλεγχο καθώς και στην ανταπόκριση σε περιστατικά – ζητήματα που οι διαχειριστές IT θα σας πουν ότι βάζουν εταιρείες και οργανισμούς σε κίνδυνο.

Το επόμενο firewall σας θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδόσει καλύτερα

Θα πρέπει:

  • Να προσδιορίζει τους κρυμμένους κινδύνους, παρέχοντάς σας εύκολες στη κατανόηση πληροφορίες και δεδομένα που με τη βοήθεια τους μπορείτε να λάβετε σχετικά μέτρα, διάφορες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των χρηστών, για άγνωστες εφαρμογές, ύποπτα payloads και επίμονες απειλές.
  • Να αποκλείει τις άγνωστες απειλές χρησιμοποιώντας ένα πλήρες σύνολο προηγμένων τεχνολογιών προστασίας, όπως sandboxing, βαθιά εκμάθηση και IPS που λειτουργούν από κοινού ως ένα ενιαίο σύστημα.
  • Να είναι εύκολο στην εγκατάσταση και στην διαχείριση έτσι ώστε η εγκατάσταση/ ανάπτυξη και η διαμόρφωση του τείχους προστασίας να μην αποτελεί μια ανησυχητική πρόκληση ώστε να μην κινδυνεύσετε να λάβετε λιγότερα από αυτά που πληρώσατε.
  • Να ανταποκρίνεται σε περιστατικά αυτόματα με το να ενοποιείται, να επικοινωνεί και να συντονίζεται με τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας πληροφορικής που έχετε στη διάθεσή σας, όπως των τερματικών συσκευών σας, ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός και η απομόνωση των συστημάτων που έχουν παραβιαστεί ή μολυνθεί.

Πρόκειται για δύσκολα προβλήματα που για να αντιμετωπιστούν απαιτούνται καινοτόμες λύσεις.

Ευτυχώς, υπάρχει μια κομψή και απλή λύση.

Το νέο firewall επόμενης γενιάς της Sophos, XG Firewall, δημιουργήθηκε  για να αντιμετωπίζει όλα τα σοβαρά προβλήματα του δικτύου σας καθώς και όλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές του δικτύου σας.

Θα εκπλαγείτε με όλα όσα μπορείτε να κάνετε όταν συνδυάσετε τη καινοτομία με μια ισχυρή σουίτα τεχνολογίας, και στη συνέχεια ενσωματώσετε το αποτέλεσμα με μια κορυφαία λύση τερματικών συσκευών επόμενης γενιάς, που τρέχετε σε κορυφαίο hardware, και την υποστηρίζετε με ένα από τα καλύτερα ερευνητικά εργαστήρια κυβερνοαπειλών στον κλάδο.

 

Τότε, δεν θα εκπλαγείτε που προσφέρει απαράμιλλη ασφάλεια, απλότητα και insight όπως κανένα άλλο. Είναι ακριβώς αυτό που θέλετε από ένα firewall επόμενης γενιάς. Αν θέλετε, κατεβάστε το Sophos XG Firewall Solution Brief για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.