Στη διάθεση σας το νέο Sophos Home Premium

Την ώρα που για την προστασία των δεδομένων μίας επιχείρησης πρέπει να γίνονται ολοένα και περισσότερες επενδύσεις σε χρόνο, σε έργο και φροντίδα, στο σπίτι οι περισσότεροι χρήστες διαθέτουν απλώς μία βασική προστασία.

Έτσι, τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν προστατευμένα από μία αδύναμη άμυνα που έχει να αντιμετωπίσει τους ίδιους τύπους επιθέσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Όμως στη Sophos, θέλουμε οι χρήστες μας να έχουν ακριβώς την ίδια ισχυρή προστασία που απολαμβάνουν στην εργασία τους ή στη δουλειά τους, στο σπίτι τους. Και για αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διάθεση και την έναρξη λειτουργίας του Sophos Home Premium

Το Sophos Home Premium παρέχει προηγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, η οποία τροφοδοτείται από μια σειρά από τεχνολογίες που προέρχονται από τις κορυφαίες λύσεις της Sophos, Intercept X και Central Endpoint Advanced, καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση για έως και 10 υπολογιστές, PC ή Mac.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα μας, το Sophos Home έχει σχεδιαστεί για ευκολία χρήσης και απλότητα. Ακούγεται καλό, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να δεσμευτείτε; Δεν υπάρχει πρόβλημα, οι χρήστες της Sophos μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τις λειτουργίες Premium για 30 ημέρες.

Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στο Sophos Home Premium, με τιμή €40 ετησίως ή να μείνετε με τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο Sophos Home Free. Και οι δύο εκδόσεις θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από τους μηχανικούς μας και βεβαίως την SophosLabs.

Η Sophos προσφέρει εργαλεία κυβερνοασφαλείας για οικιακούς χρήστες για περισσότερο από μία δεκαετία και το Sophos Home Premium είναι ένα ακόμη λογικό βήμα για την αύξηση της ασφάλειας παντού. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Sophos Home.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.