Δοκιμάζοντας το Intercept X

ESG Labs recently reviewed the latest version of Sophos , testing its effec Η εταιρεία ESG Labs πραγματοποίησε review και αξιολόγησε πρόσφατα τη τελευταία έκδοση του Intercept X, δοκιμάζοντας την αποτελεσματικότητα του στο να αποτρέπει το ransomware, να παρεμποδίζει άγνωστες απειλές και να σταματάει τεχνικές exploit που χρησιμοποιούν hackers για να εκτελέσουν τις επιθέσεις τους.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών επικυρώνουν ουσιαστικά ότι το Intercept X είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση προστασίας τερματικών συσκευών σήμερα, η οποία αναπτύχθηκε για να αποτρέπει το ευρύτερο φάσμα επιθέσεων.

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης της εταιρείας ESG Labs μετά το πέρας της δοκιμής: “Το Intercept X χρησιμοποιεί ένα νευρωνικό δίκτυο βαθιάς εκμάθησης που λειτουργεί σαν τον ανθρώπινο εγκέφαλο … Αυτό οδηγεί σε υψηλά ποσοστά ακρίβειας στην ανίχνευση τόσο του τωρινού όσο και του zero-day malware, με πολύ λιγότερα ψευδώς θετικά”.

Η τελευταία έκδοση του Intercept X προσέθεσε τη νούμερο ένα (#1) μηχανή ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού στον κλάδο, που τροφοδοτείται από τη βαθιά εκμάθηση.
Η βαθιά εκμάθηση δίνει στο Intercept X δυνατότητα ανίχνευσης τόσο του γνωστού όσο και του άγνωστου κακόβουλου λογισμικού, χωρίς τη χρήση υπογραφών. Η ανίχνευση πραγματοποιείται πριν από την εκτέλεση και οδηγεί σε υψηλότερο ποσοστό ανίχνευσης σε σχέση με τις παραδοσιακές προσεγγίσεις καθώς και σε σχέση με άλλα παρόμοια μοντέλα που βασίζονται στη μηχανική εκμάθηση.

Το Intercept X σταμάτησε όλες τις επιθέσεις ransomware που δοκιμάσαμε να του αντιπαραθέσουμε – σε δευτερόλεπτα”.

Το ransomware συνεχίζει να σπέρνει τη καταστροφή σε πολλούς οργανισμούς παγκοσμίως. Σε πρόσφατη έρευνα, πάνω από το ήμισυ των οργανισμών (54%) δήλωσαν ότι επλήγησαν από ransomware κατά το περασμένο έτος. Ευτυχώς, το Intercept X έρχεται με την τεχνολογία anti-ransomware της Sophos με την ονομασία CryptoGuard και επομένως σταματάει το ransomware άμεσα.
Όταν εντοπιστεί κακόβουλη κρυπτογράφηση, το Intercept X σταματά την επίθεση και επαναφέρει τυχόν αλλαγές στα αρχεία που έχουν προσβληθεί. Σε πολλές περιπτώσεις και σενάρια, το ransomware δεν θα εκτελεστεί ποτέ, γιατί ο μηχανισμός ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού βαθιάς εκμάθησης της Sophos το είχε ανιχνεύσει ήδη.

Το Intercept X σταμάτησε το 100% των τεχνικών exploit που οι παραδοσιακές εφαρμογές προστασίας από ιούς δεν είχαν ανιχνεύσει”.

Η παράδοση και η εκτέλεση κακόβουλου λογισμικού είναι μόνο ένα από τα στάδια μιας επίθεσης. Το Intercept X έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να αποτρέπει το κακόβουλο λογισμικό αλλά και για να εμποδίζει τους επιτιθέμενους να χρησιμοποιήσουν τα αγαπημένα τους εργαλεία και τεχνικές που αποτελούν μέρος της αλυσίδας επίθεσης. Εστιάζοντας σε περισσότερες από 25 τεχνικές exploit, το Intercept X είναι σε θέση να σταματάει τους αντιπάλους πριν να βρουν την ευκαιρία να ρίξουν πρώτοι τη γροθιά τους.

Συνοψίζοντας, η ESG Labs επιβεβαίωσε ότι το “Intercept X σταμάτησε κάθε περίπλοκη και προηγμένη επίθεση που του ρίξαμε”. Δείτε μόνοι σας με ποιο τρόπο το Intercept X μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας και κατεβάστε την έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερών αποτελεσμάτων των δοκιμών που πραγματοποίησε η ESG Labs.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, εδώ.