Για να αντιμετωπίσετε την απειλή του phishing: αναβαθμίστε το προσωπικό σας

Οι κυβερνοεγκληματίες, κατά την προσφιλή τακτική τους, χρησιμοποιούν το phishing εδώ και δεκαετίες για να βγάλουν κέρδος ενώ συνεχίζει να αποτελεί μία απειλή που μπορεί να κρατήσει τους sysadmins ξύπνιους τη νύχτα όπως για παράδειγμα μία 0-day απειλή ή κάποια προηγμένη επίμονη απειλή (APT).

Ακόμα και προηγμένες απειλές όπως το ransomware συνεχίζουν να εξαρτώνται από το phishing για να βρουν τρόπο να εισέλθουν στο δίκτυο σας. Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι το phishing λειτουργεί επειδή είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον του. Το κατάλληλο λογισμικό αποτελεί ζωτικής σημασίας μέρος της στρατηγικής σας “άμυνα-σε-βάθος” ωστόσο είναι το προσωπικό σας που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή.

Γνωρίζετε ότι το να εξασφαλίσετε ότι οι χρήστες σας να αναγνωρίζουν κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προστατεύονται ενάντια σε επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής είναι ζωτικής σημασίας, αλλά επίσης γνωρίζετε ότι είναι πραγματικά δύσκολο, σωστά;

Λάθος

Το Sophos Phish Threat 2.0 είναι μία επιχειρησιακής κλάσης αναβάθμιση για το προσωπικό σας.

Με το 41% των επαγγελματιών στον χώρο της πληροφορικής να αναφέρουν ότι παρόλο που αντιμετωπίζουν επιθέσεις phishing σε καθημερινή βάση, το 62% των οργανισμών εξακολουθεί να μην δοκιμάζει κατά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι χρήστες πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το Phish Threat καθιστά απλή την δοκιμή, την αξιολόγηση και την εκπαίδευση των χρηστών για να αναγνωρίζουν κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μαζί του, μπορείτε:

  • Να προσομοιώσετε βασικές και εξελιγμένες επιθέσεις phishing
  • Να δημιουργήσετε εύκολα σχετικές εκστρατείες και να τις αποστείλετε μέσα σε λίγα λεπτά
  • Εκτελέσετε αποτελεσματικές ενότητες κατάρτισης ώστε οι χρήστες να μαθαίνουν από τα λάθη τους
  • Να λαμβάνετε ολοκληρωμένες αναφορές που θα σας καλύψουν σε ατομικό επίπεδο έως και σε επίπεδο οργανισμού 

 

Με τη συγκεκριμένη λύση, λαμβάνετε τα οφέλη του καλύτερου εργαλείου αναφοράς της Sophos, μαζί με τη πλήρη ενσωμάτωση του στο Sophos Central, παρέχοντας τον απλούστερο τρόπο επέκτασης της προστασίας σας σε όλο το δίκτυό του οργανισμού σας και στις τερματικές συσκευές.

Οι τελικοί χρήστες σας λαμβάνουν επίσης απρόσκοπτη, διαδραστική και εντατική εκπαίδευση που είναι απολύτως απαραίτητη για να ενημερωθούν και να… αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους για να μπορούν να αμυνθούν ενάντια στις τελευταίες τακτικές phishing.

Μάθετε περισσότερα και ξεκινήστε με τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση από σήμερα κιόλας!

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.