Sophos Mobile 8: Προστατεύστε τις τερματικές σας συσκευές εύκολα και απλά

Η Sophos παρουσίασε πρόσφατα το Sophos Mobile 8, το οποίο διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που καθιστούν την προστασία των τερματικών συσκευών σας απλή υπόθεση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Sophos Mobile 8

Εύκολη διαχείριση Mac. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε τους υπολογιστές με macOS στην ίδια κονσόλα που διαχειρίζεστε τις συσκευές Windows, iOS και Android. Στην πραγματικότητα, η διαχείριση των Mac σας είναι ευκολότερη από ποτέ, με ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων για τη διαχείριση και τον έλεγχο τους κεντρικά. Επιπλέον, η πύλη αυτοεξυπηρέτησης καθιστά το enrolling των υπολογιστών Mac χωρίς προβλήματα για τους υπαλλήλους που θέλουν να φέρουν τους δικούς τους υπολογιστές με macOS για να εργαστούν.

Διαχείριση εφαρμογών των Windows 10. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές να εγκαθιστούν, να απομακρύνουν και να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως εφαρμογές σε φορητούς υπολογιστές, tablets ή και επιτραπέζιους υπολογιστές. Το νέο κατάστημα εφαρμογών των Windows επιτρέπει την οργάνωση και την διαχείριση των apps εύκολα και απλά. Και, η συμμόρφωση τερματικών συσκευών είναι ευκολότερη χάρη στο αυτόματο remediation (αποκατάσταση) σε περίπτωση παραβίασης.

Ακόμα καλύτερη διαχείριση Android. Η Sophos κατέστησε απλούστερη την διαχείριση των συσκευών Android στον εργασιακό χώρο. Η νέα λειτουργία διαχείρισης με την ονομασία “device owner” παρέχει στους διαχειριστές τον ζητούμενο έλεγχο κατά την αρχική ρύθμιση μιας συσκευής. Είτε αποτελεί εταιρική ιδιοκτησία είτε μέρος κάποιας πολιτικής BYOD, αυτές οι νέες επιλογές προσφέρουν καλύτερο επίπεδο ελέγχου από ποτέ άλλοτε.

Με την αναβαθμισμένη κονσόλα διαχείρισης, απολαμβάνετε αναθεωρημένη κατάσταση συσκευής (device status) και ανανεωμένες διαδικασίες εγγραφής (enrollment) συσκευής, πολλές νέες βελτιώσεις στη χρηστικότητα και βελτιωμένη ροή εργασίας (workflow). Η εφαρμογή Sophos Mobile Security for Android τώρα παρέχει βελτιωμένη ορατότητα πάνω στα αποτέλεσμα σάρωσης και καλύτερο χειρισμό κατά την ανίχνευση εφαρμογών χαμηλής φήμης.

Επιπλέον, η Sophos επέκτεινε τις δυνατότητες διαχείρισης για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων περιορισμών πολιτικής.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των δυνατοτήτων του Sophos Mobile 8 στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντων και ξεκινήστε με τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.