Ακόμα μία διάκριση για το καινοτομικό Intercept X στα 32α Βραβεία PLC

Η Sophos συνεχίζει να κερδίζει βραβεία και διακρίσεις για τις επόμενης γενιάς δυνατότητες anti-malware του Intercept X.

Η εταιρεία συνεχίζει να αναγνωρίζεται για την πρωτοποριακή επόμενης-γενιάς τεχνολογία της, και πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Innovation in Technology Award στα PLC Awards 2017 για τις επόμενης γενιάς δυνατότητες anti-malware του Intercept X.

Τα 32α PLC Awards έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Grosvenor House στο Λονδίνο, και οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τους χίλιους διακόσιους, μεταξύ των οποίων ήταν CEOs και CFOs διάφορων εταιρειών, επενδυτές και τραπεζίτες, αναλυτές, διαχειριστές κεφαλαίων και σύμβουλοι επιχειρήσεων. Ανάμεσα στους χορηγούς, ήταν η εταιρεία PwC (PricewaterhouseCoopers), το Χρηματιστήριο του Λονδίνου καθώς και άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες και τραπεζικοί οίκοι της πόλης του Λονδίνου.

Το ιδιαίτερα πολύτιμο βραβείο “Innovation in Technology Award” προσφέρεται σε έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει προϊόντα ή υπηρεσίες. Αυτή η καινοτομία μπορεί να προέλθει από τη χρήση μιας υπάρχουσας τεχνολογίας για τη βελτίωση ή την αλλαγή επιχειρησιακών διαδικασιών, την εισαγωγή ενός νέου προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που προσφέρει ή προάγει υφιστάμενα, και όλα τα παραπάνω για να προαχθεί ακόμα περισσότερο η επιτυχία μίας εταιρείας. Από τους πενήντα υποψήφιους που επιλέχθηκαν, στη Sophos είναι εξαιρετικά περήφανοι που το βραβείο κατέληξε στα χέρια της εταιρείας.

Ο Derek Brown, Επικεφαλής των σχέσεων της εταιρείας με επενδυτές στη Sophos ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το βραβείο:  “Ήταν βεβαίως μια τεράστια τιμή να πάρουμε αυτό το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει για άλλη μια φορά την ηγεσία της Sophos στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στους πολυάριθμους ταλαντούχους υπαλλήλους της εταιρείας που συνεχίζουν να προσφέρουν αυτές τις πρωτοποριακές νέες τεχνολογίες για την προστασία των πελατών μας”.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.