Τι καινούριο προστέθηκε στο Intercept X με τη νεότερη αναβάθμιση;

Tο Intercept X, η επόμενης γενιάς λύση anti-ransomware και anti-exploit της Sophos έχει προκαλέσει σεισμό στο κόσμο της ασφάλειας με την δυναμική και τις καινοτομίες του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όσο περνάει ο καιρός συνεχίζει να γίνεται όλο και καλύτερο.

Όπως για παράδειγμα με τη προσθήκη προστασίας από κακόβουλο λογισμικό (malware) που βασίζεται στη βαθιά εκμάθηση. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής, η λύση της Sophos είναι σε θέση να πραγματοποιεί μία δίχως υπογραφές προ-εκτελεστική αξιολόγηση οποιουδήποτε εκτελέσιμου αρχείου για να καθορίζει αν είναι νόμιμο ή κακόβουλο.

Στη Sophos πάντα κοιτάζουν προς το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία νευρωνικών δικτύων βαθιάς εκμάθησης.

Αλλά ενώ η βαθιά εκμάθηση είναι ουσιαστικά το χαρακτηριστικό ή η προσθήκη που τραβάει το μεγαλύτερη ενδιαφέρον σε αυτό το update, υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουν προστεθεί στο Intercept X για να το γίνει ακόμα καλύτερο. Το Intercept X τώρα διαθέτει επίσης τα παρακάτω:

  • Νέες και βελτιωμένες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων της μετανάστευσης κακόβουλων διαδικασιών και της κλιμάκωσης προνομιούχων διεργασιών
  • Νέοι ενεργητικοί τρόποι μετριασμού, όπως της διαπίστευσης πρόληψης κλοπής, του code cave utilization, και της προστασίας APC
  • Ενισχυμένο κλείδωμα εφαρμογής, με κλείδωμα συμπεριφοράς προγράμματος περιήγησης και κλείδωμα εφαρμογής HTA
  • Νέες προστασίες μητρώου, όπως η προστασία επαλήθευσης εφαρμογής

Πραγματοποιήστε λήψη του datasheet What’s New in Intercept X για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες που καθιστούν τη τελευταία έκδοση του Intercept X ακόμα καλύτερη.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.