8 επιπλέον λόγοι για να επιλέξετε Sophos

Στη Sophos προσπαθούν σκληρά να διατηρήσουν τους πελάτες τους ασφαλείς και ικανοποιημένους με τα πλέον εύχρηστα προϊόντα, τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Προσπαθούν επίσης να δώσουν σε πιθανούς ή δυνητικούς πελάτες σοβαρούς λόγους να δοκιμάσουν την Sophos και στους υπάρχοντες πελάτες της ακόμα περισσότερους λόγους να παραμείνουν στην εταιρεία.

Το τελευταίο διάστημα, στη Sophos θεωρούν ότι έχουν προσθέσει μερικούς ακόμη λόγους στη λίστα: οκτώ σε αριθμό μάλιστα.

Από τα μέσα Απριλίου η Sophos έχει κερδίσει οκτώ βραβεία για την ποιότητα των λύσεων που προσφέρει και την επίδρασή τους στην ασφάλεια της επιχείρησής σας.

Στις 16 Απριλίου, η Sophos αρίστευσε στα Info Security Products Guide Global Excellence Awards. Στο 14ο ετήσιο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο Gala Awards Red Carpet στο Σαν Φρανσίσκο, η Sophos αναγνωρίστηκε ως:

  • Χρυσός νικητής στη κατηγορία Endpoint Security με το Intercept X
  • Χρυσός νικητής στην κατηγορία Καινοτομία στην Ασφάλεια Επόμενης Γενιάς, επίσης για το Intercept X
  • Χρυσός νικητής στην κατηγορία των Firewalls με το τείχος προστασίας XG
  • Χάλκινος νικητής στην κατηγορία Δικτυακής Ασφάλειας και στη Διαχείριση Δικτύου με το τείχος προστασίας XG

Στη συνέχεια, και στα βραβεία SC 2018 της εταιρείας SC Media, μιας οργάνωση που παρέχει λεπτομερείς και αμερόληπτες πληροφορίες για τους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η Sophos κέρδισε δύο επιπλέον βραβεία:

  • Για την καλύτερη λύση ασφάλειας για κινητά το Sophos Mobile
  • Για την καλύτερη λύση ασφαλείας UTM με το τείχος προστασίας XG

Η Illena Armstrong, αντιπρόεδρος του περιοδικού της SC Media, εξήγησε ότι τα βραβεία είναι ένας τρόπος για εταιρείες όπως η Sophos να “παρουσιάσουν πόσο ενδιαφέρονται για τους πελάτες και τις εταιρείες που συνεργάζονται “:

“Το πρόγραμμά μας SC Awards … καλεί τις κορυφαίες εταιρείες και παρόχους υπηρεσιών να φέρουν ουσιαστικά κάποια σαφήνεια σε μια αγορά που ορισμένες φορές μοιάζει περίπλοκη”.

Στις 18 Απριλίου, ο Sophos έλαβε επίσης το Channel Influencers Award 2018 από την Channel Futures και Channel Partners. Ο οργανισμός τίμησε την Sophos, αναγνωρίζοντας την ως μία από τις 25 εταιρείες που αξίζει προσοχής και παρακολούθησης, μεταξύ “κορυφαίων προμηθευτών, συμβούλων, διανομέων και οργανισμών που οδηγούν το κανάλι προς τα εμπρός”.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, στα τέλη Απριλίου, απονεμήθηκε στη Sophos το βραβείο Best Managed Services Partner (MSP) Program στα βραβεία Channelnomics MSP του 2018.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.