Μεγιστοποιήσετε την επένδυση σας στην διακυβέρνηση ταυτοτήτων και στην ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης

Η ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης πολύ συχνά εφαρμόζεται ανεξάρτητα από μία λύση διακυβέρνησης ταυτοτήτων, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σιλό, αναποτελεσματικότητα και να εμποδίσει την πλήρη ορατότητα κατά μήκος του κύκλου ζωής του πιστοποιητικού πρόσβασης χρήστη.

Για να ενισχυθεί η αξιοπιστία και η ευελιξία της στοίβας (του συνόλου των λύσεων) ασφαλείας ενός οργανισμού, τα δεδομένα ασφαλείας προνομιακής πρόσβασης θα πρέπει να ενσωματωθούν σε αποτελεσματικές στρατηγικές διακυβέρνησης και διαχείρισης ταυτοτήτων.

Η ενσωμάτωση του CyberArk Privileged Access Security Solution με το SailPoint IdentityIQ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να ενισχύσουν την στάση ασφαλείας τους με το να εφαρμόζουν αυτόματα και με συνέπεια πολιτικές διακυβέρνησης σε όλες τις ψηφιακές ταυτότητες, ακόμα και στις προνομιούχες (ιδιώτες και εφαρμογές) και σε δικαιώματα πρόσβασης. Χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσονται από τη μια λύση στην άλλη, οι οργανισμοί μπορούν να αποκτήσουν πλήρη ορατότητα σε όλους τους λογαριασμούς τους οποίους είναι σε θέση να διαχειρίζονται από μια κεντρική θέση.

Αυτός ο συγχρονισμός επιτρέπει επίσης στις ομάδες ασφάλειας να ενοποιήσουν εύκολα πιστοποιητικά για προνομιούχους και μη προνομιούχους λογαριασμούς και να παραχωρήσουν ταχύτερη πρόσβαση για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο και το κόστος λειτουργίας.

Περισσότερα για την δύναμη της ενσωματωμένης διακυβέρνησης ταυτοτήτων και μίας λύσης ασφαλείας προνομιακών λογαριασμών μπορείτε να διαβάσετε στο blog της Sailpoint καθώς και να διερευνήσετε λεπτομέρειες της ενσωμάτωσης της λύσης CyberArk Privileged Access Security με το SailPoint IdentityIQ στο CyberArk Marketplace.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.