Η ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις έγινε εξυπνότερη

Η προληπτική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης έρχεται στο inbox σας. Με το λανσάρισμα της λύσης Sophos Email Advanced έρχεται μία νέα, εξυπνότερη ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Sophos Central.

Και είναι εξυπνότερη, γιατί είναι η μόνη ασφαλής πύλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προληπτική ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μία τεχνολογία που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αποκλείσει τόσο γνωστές όσο και άγνωστες απειλές. Εκτός από τις φρέσκιες υπερδυνάμεις που φέρνει μαζί της η τεχνητή νοημοσύνη, με τη νέα λύση της Sophos έρχεται μία νέα Προηγμένη άδεια, Ενεργή Προστασία από Απειλές με sandboxing (Active Threat Protection) καθώς και προστασία time-of-click URL, DKIM και DMARC και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Δείτε το μέλλον

Το 90% των μικρών επιχειρήσεων ανησυχούν ότι ασφάλεια πληροφορικής τους δεν θα είναι σε θέση να συμβαδίσει με τον ρυθμό που εξελίσσονται τα κακόβουλα προγράμματα (malware). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Sophos Email Advanced δεν προσπαθεί απλώς να κρατήσει την επαφή με την εξέλιξη των απειλών- αλλά βγαίνει μπροστά από τις απειλές χρησιμοποιώντας την ίδια προηγμένη τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης όπως το βραβευμένο Intercept X, εμποδίζοντας το προηγουμένως άγνωστο κακόβουλο λογισμικό.

Το ευφυές sandboxing χρησιμοποιεί ένα νευρωνικό δίκτυο βαθιάς εκμάθησης για την ανίχνευση ύποπτων αρχείων που περιέχουν ενεργό κώδικα, όπως καμουφλαρισμένα εκτελέσιμα αρχεία, έγγραφα PDF και έγγραφα του MS Office και άλλες απειλές υψηλού επιπέδου.

Εμπιστευθείτε ξανά το inbox σας

Οι επιτιθέμενοι στοχεύουν οργανισμούς με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) και προηγμένες επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής, με το 41% των επαγγελματιών IT να αναφέρουν ότι δέχονται επιθέσεις phishing σε καθημερινό επίπεδο.

 

Και δεν είναι απαραίτητο να πιστέψετε λέξη από αυτά που λέει η Sophos: μπορείτε να ρωτήσετε συνεργάτες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα early access του Sophos Email Advanced:

«Το να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε τους πελάτες μας από spam, phishing και άλλες προηγμένες απειλές από ένα κεντρικό πίνακα ελέγχου μας κάνει πιο επιτυχημένους. Οι πελάτες μας θέλουν απλή, ενσωματωμένη ασφάλεια IT – μία όλα-σε-μία λύση. Η δυνατότητα διαχείρισης της ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παράλληλα με την κρυπτογράφηση, την προστασία τερματικών συσκευών και φορητών συσκευών από μία ενιαία κονσόλα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία μας» δήλωσε ο Jan-Willem Smit, της ACES Direct.

Το Sophos Email Advanced είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Sophos ή εγγραφείτε για μία δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.