Αξιοποιήστε στο έπακρο το XG Firewall

Τόσο η σελίδα υποστήριξης για το XG Firewall όσο και η βιβλιοθήκη how-to για το XG Firewall είναι γεμάτες με πρακτικές ιδέες, άρθρα, ενημερώσεις και υλικολογισμικό που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυση σας στο επόμενης γενιάς τείχος προστασίας σας.

Είτε χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το XG Firewall, είτε είστε “παλιοί”, η Sophos πιστεύει ότι θα βρείτε στις ιστοσελίδες της κάτι χρήσιμο και καινούριο που δεν γνωρίζατε για να αξιοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό το τείχος προστασίας σας.  

Σελίδα υποστήριξης XG Firewall

Θεωρήστε αυτή τη σελίδα σαν το “one-stop-shop” σας για όλες τις βασικές πληροφορίες που αφορούν στο XG Firewall. Στη συγκεκριμένη σελίδα υποστήριξης θα βρείτε συνδέσμους για το φόρουμ της κοινότητας της Sophos καθώς και για τα blogs, τη γνωσιακή βάση του XG Firewall καθώς και πληροφορίες που αφορούν τον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Επίσης θα βρείτε βασικούς πόρους για να ξεκινήσετε άμεσα και γρήγορα να λειτουργείτε το XG Firewall, όπως είναι η φόρμα εγγραφής καθώς και ο οδηγός εγκατάστασης σε βίντεο.

Βιβλιοθήκη how-to για το XG Firewall

Το επόμενης γενιάς τείχος προστασίας της Sophos είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που στοχεύουν στο να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το δίκτυο σας, να έχετε πλήρη ορατότητα και έλεγχο της κίνησης δεδομένων καθώς και να ανταποκρίνεστε αυτομάτως στις απειλές.

Η βιβλιοθήκη how-to του XG Firewall σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.


Διαχωρισμένο σε τμήματα με βάση αυτό που θέλετε να κάνετε, από το ξεκίνημα και την δικτύωση, μέχρι την ταυτοποίηση και την μετάβαση- μετακίνηση, η σελίδα προσφέρει μία σειρά από πόρους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράγματα όπως:

  • Να κατανοήσετε το μοντέλο άδειας χρήσης του XG Firewall με το να διαβάσετε τον οδηγό licencing και το FAQ
  • Να μάθετε τα πάντα σχετικά με το reporting χάρη στον Report Guide της Sophos
  • Να ενεργοποιήσετε τη Συγχρονισμένη Ασφάλεια ώστε το firewall σας να “μιλάει” με τις τερματικές συσκευές σας
  • Να ΅στήσετε΅ την πρόληψη εισβολής (intrusion prevention) με το να δείτε ένα εύκολο στη χρήση βίντεο

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.