Ηγέτιδα δύναμη η Sophos στο τελευταίο Forrester Endpoint Wave

“Ηγέτιδα” ονομάστηκε η Sophos στο Forrester Wave: Endpoint Security Suites για το Q2 του 2018.

Η Sophos βαθμολογήθηκε με «5 στα 5» όσον αφορά στα κριτήρια για την πρόληψη του κακόβουλου λογισμικού, για την πρόληψη των exploits, την αποτελεσματικότητα της πρόληψης, την εμπειρία χρήσης και την εμπειρία διαχείρισης.

Οι δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης που συμπεριλαμβάνονται τώρα στο Intercept X αναφέρθηκαν επίσης στην έκθεση, στην οποία επισημαίνεται ότι: «Η Sophos προσφέρει ένα ευρύ, πολύ καλά ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο εργαλείων ασφάλειας τερματικών συσκευών … για τις επιχειρήσεις που αναζητούν μια ολοκληρωμένη σουίτα προσανατολισμένη στην πρόληψη, η Sophos είναι μια εύκολη προσθήκη στη λίστα (των προϊόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη σας)».

Η Sophos πιστεύει ότι η έκθεση αντανακλά το ισχυρό θετικό feedback από τους πελάτες και τους συνεργάτες της, επικυρώνοντας τις πρόσφατες δοκιμές πρόληψης exploits και κακόβουλου λογισμικού της MRG Effitas.

«Η ικανοποίηση των πελατών (της Sophos) είναι πολύ υψηλή τόσο για την εμπειρία διαχείρισης όσο και για τις χαμηλές επιπτώσεις στην απόδοση των τερματικών συσκευών», σημειώνει η Forrester, που επισήμανε την έλλειψη EDR, που όμως θα είναι διαθέσιμη σε επερχόμενη κυκλοφορία.

Στη Sophos πιστεύουν ότι το Forrester Wave πράγματι αποτελεί έναν εξωτερικό παράγοντα υποστήριξης για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.
Ωστόσο, πρόκειται για ένα μόνο αποδεικτικό στοιχείο και θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε συνδυασμό με μια σειρά από άλλα στοιχεία ή έρευνες και μελέτες, όπως το Magic Quadrant της Gartner, μελέτες της MRG Effitas και μαρτυρίες πελατών.

Στη Sophos θα συνεχίσουν, όπως λέει η εταιρεία, να συνεργάζονται με ανεξάρτητες εταιρείες δοκιμών και reviews για να προσφέρουν στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ολοκληρωμένες και ανεξάρτητες αξιολογήσεις των προϊόντων της.

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.