Datto. Τι είναι το λογισμικό RMM και γιατί το χρειάζονται οι MSPs;

RMM σημαίνει «Remote Monitoring and Management», δηλαδή απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση και τα εργαλεία του είδους αποτελούν θεμελιώδη τεχνολογία για τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs). Η διαχείριση τερματικών συσκευών και υπολογιστών αποτελεί βασικό στοιχείο μίας επιχείρησης διαχειριζόμενων υπηρεσιών και τέτοια εργαλεία δίνουν στους MSPs τη δυνατότητα να διαχειριστούν υπολογιστές και τερματικές συσκευές από απόσταση.

Ποια είναι τα οφέλη των εργαλείων RMM;

Οι λύσεις RMM χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής για την απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης ενός συστήματος και τη διαχείριση διεργασιών χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους στις εγκαταστάσεις του πελάτη τους. Έχοντας το σωστό εργαλείο RMM στη διάθεση τους, οι MSPs μπορούν να κάνουν περισσότερα με λιγότερα – καθώς το σωστό εργαλείο μπορεί να απλοποιήσει τις εργασίες των MSPs παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες τους.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα και τον αυτοματισμό στην παροχή υπηρεσιών

Με τη συγκέντρωση της διαχείρισης των τερματικών συσκευών, οι MSPs μπορούν να μειώσουν το κόστη και να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα της παροχής υπηρεσιών. Από την εγκατάσταση λογισμικού έως τη διαχείριση και την εφαρμογή ενημερώσεων κώδικα (patches), το λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλή αποδοτικότητα, επεκτασιμότητα και χρηστικότητα, όλα σε συνδυασμό με προσιτή τιμή.

Επεκτείνετε την επιχείρηση

Για μέγιστο uptime λάβετε υπόψη σας μία πλατφόρμα 100% cloud που δεν διαθέτει hardware το οποίο χρειάζεται συντήρηση. Με μια λύση cloud-based λύση RMM, οι MSPs μπορούν να προχωρήσουν στην εύκολη επέκταση των τερματικών συσκευών την ώρα που μία on-premises λύση (στις εσωτερικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης του πελάτη τους) θα απαιτεί επιτόπιες ενημερώσεις καθώς και συντήρηση που θα απαιτεί τη φυσική παρουσία σας.

Δημιουργήστε αξία και εμπιστοσύνη με τους πελάτες

Με μια ισχυρή λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης, οι MSPs είναι σε θέση να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν προληπτικά τους πελάτες τους έχοντας πρόσβαση on-click στις τερματικές συσκευές μετριάζοντας τους κινδύνους και προβλέποντας τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Επιπλέον, με τη χρήση ενός εργαλείου RMM, οι MSPs έχουν την δυνατότητα να παρέχουν στις πελάτες τους πολύτιμες πληροφορίες και αναφορές.

Ενοποίηση με τη μηχανή λειτουργιών σας

Οι MSPs ζουν και αναπνέουν με ένα επαγγελματικό εργαλείο αυτοματισμού υπηρεσιών (PSA) για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους, τη διαχείριση των εισιτηρίων (tickets) και την οργάνωση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και λειτουργιών. Τα εργαλεία PSA και RMM είναι απολύτως απαραίτητα για να μπορέσετε να λειτουργήσετε αποδοτικά και αποτελεσματικά μία επιχείρηση διαχειριζόμενων υπηρεσιών. Επόμενο είναι λοιπόν να φροντίσετε να τα ενοποιήσετε/ ενσωματώσετε για να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο καθώς δεν θα χρειάζεται να μετακινήστε από πλατφόρμα σε πλατφόρμα για να ολοκληρώσετε μια εργασία.

Datto RMM: Σχεδιασμένο για MSPs

Το Datto RMM είναι η πλατφόρμα επιλογής για χιλιάδες MSPs σε όλο τον κόσμο που κοιτάζουν να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα της παροχής διαχειριζόμενων υπηρεσιών.

  • Πλήρης έλεγχος: Αποκτήστε πλήρη ορατότητα κάθε συσκευής και εντοπίστε περιοχές που αξίζει να αναλάβετε δράση.
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Εφαρμόστε παρακολούθηση σε όλο το σύστημα με έξυπνες ειδοποιήσεις και αυτοματοποιημένες διαδικασίες ανάλυσης και ανταπόκρισης.
  • Ευέλικτο reporting: Αποδείξτε την αξία σας και βοηθήστε τους πελάτες σας να λάβουν αποφάσεις με ένα ευρύ φάσμα αναφορών.
  • Ενσωματωμένη διαχείριση ενημερώσεων κώδικα: Συντηρήστε αυτόματα κάθε συσκευή με ευέλικτες, εγγενείς πολιτικές ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος και του κώδικα των εφαρμογών.
  • Απομακρυσμένος έλεγχος και ανάληψη του ελέγχου: Παρέχετε άμεση υποστήριξη με one-click πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις διαχειριζόμενες συσκευές σας.

Τι καθιστά το Datto RMM διαφορετικό

  • Γρήγορος ρυθμός καινοτομίας: Η ομάδα πίσω από τα προϊόντα Datto RMM προωθεί ενημερώσεις τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
  • Onboarding και συνεχής βελτιστοποίηση: Η ομάδα υλοποίησης/ ανάπτυξης απαρτίζεται από επαγγελματίες που εξειδικεύονται στο να βοηθούν τους MSPs να εγκαθιστούν/ υϊοθετούν το Datto RMM παρέχοντας διαρκώς την υποστήριξη που είναι απαραίτητη για τις επιχειρησιακές ανάγκες και περιπτώσεις χρήσης τους.
  • Μία τιμή, απλά και προσιτά: Μια προσιτή χρέωση ανά συσκευή βάσει σύμβασης δίνει στους MSPs πλήρη ορατότητα, διαχείριση και παρακολούθηση κάθε συσκευής.
  • Απόδοση και ασφάλεια: Το Datto βασίζεται 100% στο cloud και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επέκταση του.
  • Ενσωματώσεις Datto RMM και ανοιχτό οικοσύστημα: Οι εγγενείς ενσωματώσεις με τις λύσεις Autotask PSA, Datto Networking και Unified Continuity έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγούν σε λειτουργική αποδοτικότητα και μεγαλύτερα κέρδη για τους συνεργάτες MSPs. Η Datto επίσης έχει δεσμευτεί επίσης για ένα ανοικτό οικοσύστημα για άλλα εργαλεία και τεχνολογίες MSP.

Πως να επιλέξετε τη σωστή λύση για την επιχείρηση MSP σας;

Ρίξτε μια ματιά στο eBook της Datto, RMM Made MSPeasy, όπου περιγράφεται με λεπτομέρεια τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή μίας λύσης. Επιπλέον, θα βρείτε συμβουλές από κορυφαίους MSPs στον κλάδο σχετικά με τη χρήση του RMM για αύξηση της λειτουργικής αποδοτικότητας και την αύξηση των εσόδων σας.

Είτε ξεκινάτε με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες είτε βρίσκεστε σε αναζήτηση ή φάση αξιολόγησης κάποιου νέου λογισμικού, αυτό το eBook είναι για εσάς.

Πηγή: Datto